FőoldalRendszerintegrátorHálózat egy pillanat alatt
2012. november 22., csütörtök ::

Hálózat egy pillanat alatt

A tajvani Moxa bemutatta a MiiNePort beágyazott soros szervercsalád két új tagját. A MiiNePort W1 egy soros-IEEE 802.11 b/g beágyazott vezeték nélküli modul, másik újdonságuk pedig a MiiNePort SDK szoftver-fejlesztői készlet, melynek segítségével a mérnökök könnyedén készíthetnek komplex, testreszabott alkalmazásokat

A MiiNePort-család sokoldalú megoldásokat kínál számos ipari alkalmazás számára, mint például LED-kijelzők, biztonsági/beléptető rendszerek, RFID és zöld-energia-rendszerek.
„A MiiNePort termékeket két évtizedes mérnöki tapasztalattal és széles körű hálózati szakértelemmel tervezték. Célunk, hogy egy komplex és egyszerűsített megoldást nyújtsunk a beágyazott soros-ethernet integrációhoz a kiterjesztett terméktámogatással, magas rendelkezésre állással és a piacra kerülési idő minimalizálásával” — mondta Terence Wu, a MiiNePort soros eszközök termékmenedzsere.
A NetEZ-funkciók megkönnyítik mind a fejlesztést, mind pedig az alkalmazás telepítését. Az EZPower-funkció lehetővé teszi a tápfeszültség megválasztását 3,3 és 5 V DC között, illetve garantálják az alacsony energiafelhasználást. Az EZPage-funkció lehetőséget kínál a távoli konfigurációra úgy, hogy Java Applet segítségével lehet létrehozni webalapú, személyre szabott konfigurációs felületet. Ezenkívül lehetséges tömeges konfiguráció is az AutoCFG-funkcióval, amely nagymértékben lerövidíti a rendszer üzembe helyezésének idejét. Tovább emeli a termék értékét az SCM-funkció (soros parancsmód).
„Mindig keressük a módját, hogy hogyan tudjuk megkönnyíteni ügyfeleink életét. A MiiNePorttal a lehető legkönnyebben csatlakoztatja soros eszközét hálózatra” — mondta Casper Yang, a Moxa Connectivity-üzletágának vezetője.

A Moxa honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény