FőoldalRendszerintegrátorNyomtassunk egy menetben, egy címkére két színnel!
2012. október 24., szerda ::

Nyomtassunk egy menetben, egy címkére két színnel!

Kétszínű címke nyomtatására sok esetben szükség lehet, amely nyomtatás azonban eddig sok energiát és időt vett igénybe. A Godex International új innovatív, egyszerű és gazdaságos megoldása lehetővé teszi, hogy két Godex thermal-transzfer nyomtató segítségével egy menetben, egy címkére két színnel lehessen nyomtatni!

Ez a nyomtatási módszer, rengeteg címkézési feladat esetén hasznos lehet. Az egyik ilyen alkalmazás például, a GHS (veszélyt jelző) címkék nyomtatása. Ezen címkék nyomatképei 2010. december 1-től két színből állnak (piros négyszög, fekete veszélyjelzés), melyeket a Godex nyomtatási rendszerével könnyen, egy menetben lehet nyomtatni.

Mi szükséges a kétszínű nyomtatáshoz?

  1. Két Godex EZPi200 nyomtató,
  2. Két különböző színű festékszalag (színek: fekete, kék, zöld, piros, barna, arany, ezüst),
  3. A Godex innovatív "Dual-Color Software Tool" nevű szoftvere,
  4. RS232 kábel (gyári tartozék) a hibakezeléshez.

Hogyan is működik a kétszínű nyomtatási rendszer?
A két egymás mögé sorba állított Godex EZPi1200-as nyomtató közül a hátsó (#1) nyomtatja az első színt, majd az ebből távozó egyszínes nyomott címke az elől lévő nyomtató (#2) hátsó etető nyílásába kerül be és az megnyomtatja a címkét a második színnel.

Nagyobb mennyiségű nyomtatás esetén javasolt a Godex nyomtatókhoz kapható nagyobb címketekercs tartó tengely opció, amely használható a hátsó nyomtatóhoz, és a kínálatunkban található automata címke felcsévélő a kész címke felcsévélésére.
Gyors, egyszerű, könnyen használható és praktikus megoldás.
Amennyiben bővebb információra van szüksége a nyomtatás módjáról, nézze meg a ezt a videót, vagy vegye fel a kapcsolatot a Vonalkód Rendszerház értékesítő kollégáival.

A Vonalkód Rendszerház honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény