FőoldalRendszerintegrátorTávoli adatgyűjtés Tajvanon
2012. október 03., szerda ::

Távoli adatgyűjtés Tajvanon

A magyar ITware Kft. és partnere, a japán FB Triangle Co. Tajvanban mutatja be a Kojimori távoli adatgyűjtő megoldását, melyet Japánban már több cég is sikerrel alkalmaz. A Taitronics kiállításon a mérésgyűjtő termék mellett két magyar újdonságot is megismerhet a szakmai közönség

A Kojimori mérésadatgyűjtő rendszer hőmérő, fénymérő, hangmérő, oxigénmérő, páratartalom vagy egyéb műszerek mérési értékekeit teszi elérhetővé helyben és távoli szervereken egyaránt, valamint egyetlen kattintással lekérhető kimutatásokat is biztosít a felhasználóknak. Gyógyfürdők meleg vizes medencéinek hőmérsékletétől a sí-központokban mért hőmérsékletadatokon át, különböző élelmiszeripari folyamatok méréséig igen változatos területeken használják már ma is a Kojimori szoftvert.
"Az ITware-rel együtt a Taitronics kiállításon mutatjuk be a hosszú hónapokon át fejlesztett és tökéletesített Kojimori alkalmazást. Az expo kitűnő alkalom arra, hogy termékünket, ezt az innovatív távoli adatgyűjtő megoldást, minél több cég megismerje, akik reményeink szerint felismerik a benne rejlő üzleti lehetőségeket, és a későbbiekben partnereinkké is válhatnak." - mondta el Masatoshi Hiroura, a japán cég vezetője a találkozón való közös bemutatkozásról.
Az idei évben 38. alkalommal rendezik meg az elektronikai területen világelső vásárt, melynek köszönhetően megnyílnak az ázsiai piacok a résztvevő cégek számára. Emellett a világ nagyobb elektronikai piacaira is betekintést enged a kiállítás, mely export és import szempontjából egyaránt a legfrissebb fejlesztéseket vonultatja fel. A 2011-es rendezvényen több mint 40 ezer résztvevőt regisztráltak, amelyből 37 ezer az ázsiai piacokról érkezett, de a világ minden területe képviseltette magát a 745 kiállítóstandon, és idén először a magyar ITware is köztük lesz.
"Minden évben jelen vagyunk a legfontosabb, nemzetközi kiállításokon, mivel ezek a találkozók kitűnő alkalmat jelentenek arra, hogy a szakma és a potenciális ügyfelek is megismerhessék legújabb termékeinket. Büszkék vagyunk rá, hogy a technológiailag legfejlettebb piacokon is sikeresen tudunk együttműködni a fejlesztésekben, és megoldásaink a távol-keleten is keresettek." - tette hozzá Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.
A Kojimori mellett a kiállítás vendégei megismerhetik a magyar cég legújabb termékeit is, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert.

Az ITware honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény