FőoldalRendszerintegrátorErős márka, erős partner
2012. május 30., szerda ::

Erős márka, erős partner

A Weidmüller célja a kezdetektől fogva ugyanaz: a tökéletes csatlakozás és a kiváló kapcsolat létrehozása. A Weidmüller márka gondolatvilága és új elemei - a párbeszéd és a folyamatos eszmecsere - tökéletesen közvetítik ezt a célkitűzést

Márkánk története 1850-ben kezdődött. A kezdeti években még a csatlakozástechnika más területén tevékenykedett vállalatunk: patenteket gyártott a textilipar számára.
A törékeny porcelán sorkapcsokat helyettesítő első műanyag szigetelésű sorkapcsok jelentették a csatlakozástechnika első alapköveit, melyek forradalmasították a kapcsolószekrény-gyártást.
Ekkor a Weidmüller név az innováció és a magas színvonal szinonimájává vált: ezek a fogalmak alkották az erős márka alappilléreit.
Ma, 60 évvel később, a Weidmüller termékek és megoldások ugyanúgy világszerte számos iparág meghatározó résztvevői.
A jövőbeli sikerek érdekében vállalatunk tevékenységét továbbra is egyetlen központi gondolat vezérli:

Let's connect
A Weidmüller igazi társ a csatlakozástechnikában: új termékek és megoldások fejlesztésekor folyamatosan "együtt gondolkodunk" partnereinkkel, a kutatási és fejlesztési intézetekkel kialakított jó kapcsolatunk, a jövő nemzedékének bevonása mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy tökéletesen megismerhessük a partnereket körülvevő ipari környezetet.
Új szlogenünk a tökéletes csatlakozás és a közvetlen kapcsolat gondolatát tükrözi - úgy a termékek, mint az emberi kapcsolatok szintjén.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény