FőoldalRendszerintegrátorKültéri-plakátnyomtató az Epson-tól
2012. február 17., péntek ::

Kültéri-plakátnyomtató az Epson-tól

Az Epson a 2012-es Fespa Digital kiállításon mutatja be kiváló minőségű kül- és beltéri poszterek, eladáshelyi (POS) és egyéb dekorációs anyagok nyomtatására alkalmas legújabb nagy formátumú nyomtatóját. A SureColor SC-S30610 gazdaságosan üzemeltethető és egyszerűen használható négy színes (CMYK) nyomtató, amellyel akár 29,2 m2/óra sebességgel nyomtathat. A rendkívüli ár/teljesítmény arány jelentős versenyelőnyt biztosít a piacon

Richard Barrow az Epson Europe vezető termékmenedzsere szerint: "Kültéri plakátnyomtatóink legújabb tagja tovább erősíti az Epson globális sign piac iránti elkötelezettségét. Az SC-S30610 nyomtató a GS6000 sikerére épít annak érdekében, hogy a legalacsonyabb fenntartási költségek mellett is maximális minőséget és termelékenységet biztosítson."
Az SC-S30610 az Epson legújabb TFP Micro Piezo nyomtatófejével rendelkezik, így 1440×1440 dpi felbontást, problémamentes működést, minimális karbantartást és folyamatosan maximális teljesítményt nyújt.
Ezen felül az új szagtalan és nikkel összetevő mentes Epson UltraChrome GS2 tintával, valamint az ENERGY STAR minősítéssel a környezeti terhelés is lecsökken.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény