FőoldalRendszerintegrátorNyomtassunk a repülőtéren is
2012. február 01., szerda ::

Nyomtassunk a repülőtéren is

Az Epson új, speciális pontmátrix nyomtatót dob piacra, az FX-890A-t, amely modellt kifejezetten a repülőtereken felmerülő igényekre tervezték

Az Epson 9-tűs pontmátrix technológiájára épülő eszközt nagyfokú megbízhatóság jellemzi, ezért ideális például a kritikus fontosságú utasdokumentumok nyomtatására.

A repülőtéri környezet kihívásait figyelembe véve, az eszköz robusztus kialakítású, ütésálló fedéllel és lapadagolóval, továbbá olyan strapabíró, nehéz igénybevételre kialakított akril tépő egységgel látták el, amely könnyen cserélhető.

Kategóriájában az egyik leggyorsabb printerként az FX-890A ultragyors vázlatmódban másodpercenként akár 680 karakter nyomtatására képes 12 karakter/inch karaktersűrűségnél, s ez kiválóan alkalmassá teszi a 7-rétegű űrlapok, az utaslista adatok és egyéb fontos dokumentumok gyors és hatékony kinyomtatására.

Felhasználva az Epson pontmátrix nyomtatásban szerzett 40 éves tapasztalatát, az FX-890A minimális karbantartási igénnyel bír, ami az esetleges meghibásodások között általában 20 ezer órányi üzemidőt jelent. A festékszalag 7,5 millió karakter nyomtatására szavatolt, ezért kevesebbszer kell cserélni.

"Termékeit az Epson mindig a felhasználók szükségleteit észben tartva tervezi meg" - mondta el Heidi Wagner, az Epson Europe termékmenedzsere. "A repülőterekre tervezett, az igénybevétel és a környezeti hatások miatt masszív kialakítással bíró eszközt alapkiépítésben zárt előlappal szereltük. Ez a repülőtéri biztonsági követelményeknek való jobb megfelelés miatt fontos, így nem fordulhat elő, hogy valaki esetleg bármit elrejthessen a szerkezet belsejében."

Az egyszerűen telepíthető eszközt USB és párhuzamos portokkal is ellátták, drivereivel az integráció nem okoz nehézséget legyen szó bármilyen windows-os alkalmazásról.

Fontosabb jellemzők

  • Megbízható, nagysebességű 9-tűs mátrixnyomtató kritikus repülőtéri alkalmazásokra fejlesztve
  • Masszív kialakítás, ütésálló fedőlap és lapadagoló
  • Levehető durabilis jegytépő
  • 680 karakter/másodperce 12 karakter/inch karaktersűrűségnél ultragyors vázlatmódban
  • 7,5 millió karakter nyomtatását bíró festékszalag
  • 20 ezer óra hibamentes üzem
  • Zárt előlap alapkiépítésben
  • Párhuzamos és USB portok
  • Windows driverek
  • ENERGY STAR védjegy

Az FX-890A 299.900 forintos végfelhasználói áron érhető el.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény