FőoldalRendszerintegrátorA Lexmark bemutatta új SmartSolutions megoldásait
2011. november 08., kedd ::

A Lexmark bemutatta új SmartSolutions megoldásait

A Lexmark bejelentette két új adatkezelési SmartSolution alkalmazását. A Lexmark SmartSolution szolgáltatásai az okostelefonok funkcionalitásához hasonlóan olyan szoftveres alkalmazások, amelyek a Lexmark bizonyos nyomtató eszközeinek érintőképernyőin érhetőek el, anélkül, hogy a felhasználóknak szükségük lenne számítógépeikre

Az adatkezelés sokszor nehéznek és időigényesnek bizonyulhat a kis- és középvállalkozásoknak, ezért a Lexmark két új SmartSolution szolgáltatást kínál, hogy megkönnyítse a dokumentumok feltöltését egy megosztott hálózatra, valamint megkönnyítse a dokumentumok letöltését és kinyomtatását onnan.

A Lexmark ingyenes "Print from Network Share" és "Scan to Network Share" SmartSolutions megoldásainak funkciói a következők:

  • Szkenneljen megosztott hálózatra: Csökkentse a fontos információk elvesztésének kockázatát azáltal, hogy közvetlenül a saját megosztott hálózatra szkenneli és tölti fel a dokumentumokat.
  • Nyomtasson megosztott hálózatról: Mindig közvetlen kapcsolatot biztosít az üzleti dokumentumokkal, hogy igény szerint kinyomtathassa őket a megosztott hálózatról.

A megoldások alkalmazásával a felhasználók a következő előnyökre tehetnek szert:

  • Hálózati mappa: Kösse össze a megoldásokat a kívánt hálózati mappával csupán egyszer a telepítés alatt.
  • Könnyen feltölthető dokumentumok: Töltse fel a fontos dokumentumokat egy specifikus mappába a megosztott hálózaton belül egy gomb megnyomásával. Kiválaszthatja akár a dokumentum nevét, vagy típusát is.
  • Nyomtatás megosztott hálózati mappából: Nyomtasson dokumentumokat akár a személyes, akár a megosztott hálózati mappából. Nyomtassa ki a megosztott hálozatról a leggyakrabban használt fájlt egy egyszerű gombnyomással. Ha több fájlt nyomtat rendszeresen, állítson be összetett megoldásokat, majd nyomtassa ki a dokumentumokat az érintőgomb megnyomásával.
  • Dokumentumkezelés: Spóroljon időt és legyen produktívabb azáltal, hogy könnyen kezelhetővé teszi a dokumentumokat a megosztott hálózati mappán keresztül. Ideális megoldás azoknak a felhasználóknak, akiknek sokféle dokumentumot kell kezelniük.

A Lexmark SmartSolutions megoldásai ideálisak lehetnek kisvállalkozásoknak, akik digitálisan kezelik a fájlokat, valamint azoknak a vállalkozásoknak, akik rutinszerűen nyomtatnak dokumentumokat.

A Lexmark honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény