FőoldalRendszerintegrátorA Lexmark új szkennere magasabb szintre emeli a hagyományos nyomtatási tevékenységet
2011. október 07., péntek ::

A Lexmark új szkennere magasabb szintre emeli a hagyományos nyomtatási tevékenységet

A Lexmark bemutatta a nagy teljesítményű Lexmark 6500e MFP Option moduláris szkennerét, amely fejlett szkennelési és munkafolyamat-kezelői funkciókkal rendelkezik a vállalati ügyfelek intenzív papírfelhasználó környezetének kielégítésére. Az új szkenner zökkenőmentesen egészíti ki a vállalat sokoldalú T650, T652 és T654 fekete-fehér lézernyomtatóit, innovatív megoldásokkal és teljes multifunkciós képességekkel ellátva a díjnyertes nyomtató eszközcsaládot

A Lexmark 6500e MFP Option modularitása könnyen alkalmazható megoldássá teszi az eszközt, amely nagyobb rugalmasságot és könnyebb hozzáférhetőséget tesz lehetővé munkahelyi környezetben. Felkészülve a komplex médiakezelésre, kifejezetten a nagyméretű munkacsoportok és részlegek legmagasabb szkennelési elvárásaihoz készült. Azoknak az ügyfeleknek, akik telepítik a Lexmark 6500e MFP Option szkennert, a következő funkciók állnak a rendelkezésükre:

  • Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően könnyen kapcsolódik a szkenner a távoli nyomtatókhoz
  • A kifinomult, 26 cm-es érintőképernyővel könnyen elérhetővé válnak az innovatív megoldások és a szkennelési alkalmazások. Ezenfelül a érintőképernyős kijelző növeli a felhasználói élményt, és a feladatok teljesítését még egyszerűbbé teszi.
  • Sokoldalú szkenner funkció a széleskörű médiakezelésre - beleértve a dombornyomott hitelkártyákat, indigómentes másolópapír és akár a 27,94×43,18 cm-es nagyságú dokumentumokat- és teljes mértékben kompatibilis a készülék további dokumentumkezelő funkcióival.

A Lexmark honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény