FőoldalRendszerintegrátorA Canon tovább bővítette A4-es formátumú irodai nyomtatóinak termékcsaládját
2011. szeptember 09., péntek ::

A Canon tovább bővítette A4-es formátumú irodai nyomtatóinak termékcsaládját

A Canon két új imageRUNNER, valamint négy új i-SENSYS sorozattal bővítette A4-es formátumú termékcsaládját. A termékcsaládban található modellek hatékony megoldást jelentenek az eltérő méretű vállalkozások különféle igényeire, mivel széles körű választási lehetőséget és fejlettebb funkciókat kínálnak a felhasználók számára

A Canon imageRUNNER 1100 és 1700, valamint az i-SENSYS LBP7600, MF5900, MF8000 és MF8300 sorozat bármelyek tagja zökkenőmentesen integrálható a már meglévő irodai informatikai és nyomtatási infrastruktúrába, vagy nyomtatóparkokba. Az új imageRUNNER modellek kompatibilisek a uniFLOW platformmal, az iparág egyetlen, az összes beolvasási és nyomtatási feladat felügyeletét biztosító megoldásával. Az új LBP7680Cx egyfunkciós lézernyomtató pedig a beépített MEAP platformnak köszönhetően teljes mértékben integrálható a uniFLOW rendszerrel.

"Az A4-es formátumú, fekete-fehér, multifunkciós készülékek piaca 2011 első negyedévében1 - az előző év azonos időszakához képest - 12 százalékkal növekedett, és ugyanebben az időszakban emelkedett a kereslet az A4-es formátumú színes készülékek iránt is. Nem csupán termékkínálatunkat szeretnénk bővíteni, hanem továbbfejlesztett szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani a különféle méretű vállalkozások számára - az otthoni irodáktól egészen a nagyobb szervezetekig. Így a vállalatok egy olyan integrált nyomtatóparkot hozhatnak létre, ahol az új készülékek problémamentesen dolgoznak együtt a meglévő hardverekkel" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai marketingigazgatója.

Canon imageRUNNER 1700 és 1100 sorozat
Az új funkcióknak köszönhetően a fekete-fehér imageRUNNER 1700 készülékek percenként akár 30, 40, vagy 50 oldal nyomtatására képesek. A sorozat továbbfejlesztett érintőképernyős felhasználói felülete interaktív felhasználói élményt nyújt, valamint gördülékenyebb együttműködést tesz lehetővé a Canon kínálatában szereplő más, MEAP-kompatibilis modellekkel. Az imageRUNNER 1700 továbbá egy dokumentumtűzésre használható, kompakt befejező egységet is tartalmaz. Az imageRUNNER 1100 sorozat továbbá három kompakt és költséghatékony, 33 oldal/perc nyomtatási sebességet biztosító modellt kínál a kisebb munkacsoportok számára az alacsonyabb nyomtatási terheléshez.

Mindkét sorozat beépített uniFLOW-kompatibilitást biztosít, így az új modellek moduláris azonosítási hálózati eszköz - MIND - Modular Identification Network Device - nélkül is zökkenőmentesen integrálhatók a uniFLOW platformmal. Az eMaintenance szolgáltatás kompatibilitási lehetőség pedig távoli szervizelési, valamint fogyóeszköz-felügyeletet biztosít a felhasználók számára. Így növelhetik eszközparkjuk felügyeletének és szervizelhetőségének mértékét, és csökkenthetik a nyomtatók állásidejét.

i-SENSYS LBP7600 sorozat
A Canon az i-SENSYS LBP7600 sorozatba tartozó modellek a lézernyomtatók új generációját képviselik: az imageRUNNER ADVANCE termékekre jellemző, ám új architektúrára épülnek. Az egyfunkciós nyomtató kisebb alapterületen kínálja a már ismert integrációs lehetőségeket, valamint a számos vállalati funkciót a felhasználók számára. A nyomtatók a Canon hatékony bemenet- és kimenet-felügyeleti megoldásával, a uniFLOW szoftverrel is integrálhatók, így az ügyfelek hatékonyabban szabályozhatják a nyomtatási költségeket és a dokumentumok védelmét.

i-SENSYS MF5900, MF8000 és MF8300 sorozat
Az új, fekete-fehér i-SENSYS MF5900, valamint színes MF8300 és MF8000 multifunkciós lézernyomtató sorozatok mindegyikében található olyan modell, amely vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Az egy gombnyomással elérhető funkciók - például számítógépre történő lapolvasás, biztonságos nyomtatás és papírtakarékos másolás - pedig leegyszerűsítik a folyamatok végrehajtását.
Az i-SENSYS MF8300 sorozat színes és fekete-fehér nyomtatás esetén egyaránt 20 oldal/perc nyomtatási sebességet biztosít, továbbá automatikus kétoldalas nyomtatási funkciót is kínál a felhasználók számára. Az i-SENSYS MF8000 sorozat színes nyomtatás esetén 8 oldalt/perc, fekete-fehér nyomtatás esetén pedig 12 oldalt/perc nyomtatásra képes. Az új fekete-fehér i-SENSYS MF5900 sorozat pedig kompakt kialakításban 33 oldal/perc nyomtatási sebességet és PostScript-képességeket biztosít a felhasználók számára.

Az imageRUNNER 1100 és 1700 sorozat 2011. októbertől lesz elérhető.
Az i-SENSYS LBP7600 sorozat 2011. októbertől lesz elérhető
Az i-SENSYS MF5900 sorozat 2011. októbertől lesz elérhető.
Az i-SENSYS MF8000 és MF8300 sorozat 2011. novembertől lesz elérhető.

1 Forrás: InfoSource, Nyugat-Európa

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény