FőoldalRendszerintegrátorÚj ETERNUS DX lemezes tárolók a Fujitsutól a rugalmas adatkezeléshez
2011. augusztus 15., hétfő ::

Új ETERNUS DX lemezes tárolók a Fujitsutól a rugalmas adatkezeléshez

A Fujitsu második generációs ETERNUS DX, azaz ETERNUS DX S2 lemezes tárolórendszerei 2011 nyarától kaphatók világszerte az üzletekben, tovább bővítve a vállalat korlátlan adatkapacitás-bővítést és sziklaszilárd adatbiztonságot nyújtó "rugalmas adatszéf" koncepcióját

A kritikus adattömeg bővülésének kezelése jelenti az egyik legnagyobb kihívást a szervezetek számára a digitális korszakban. Mivel mára az adat vált a legfőbb üzleti értékké, fontos, hogy a tárolóinfrastruktúra lépést tudjon tartani a fejlődéssel. A rugalmas adatszéf koncepció jegyében a Fujitsu úgy fejlesztette tovább az ETERNUS tárolórendszereket, hogy képesek legyenek kezelni a digitális társadalomra jellemző gyors ütemű és gyakran váratlan adatmennyiség-növekedést.

A Fujitsu azt is garantálja a ügyfeleinek, hogy a lemezes tárolórendszerük a lehető legmagasabb szinten kielégíti az üzletmenet-folytonosság és az adatintegritás követelményeit, és ezzel párhuzamosan megszünteti a teljesítmény és a sávszélesség szűk keresztmetszeteit. Lényeges, hogy az ETERNUS rendszerek energiahatékonyabbak, minimális helyet igényelnek, egyszerűsítik az üzemetetést, miközben a jövőbeni kapacitásbővítést is rugalmasan támogatják.

A Fujitsu új ETERNUS DX S2 tárolókkal lépett piacra a rugalmas adatszéf koncepció jegyében. Az új rendszerek fenntartják az adatbiztonságot és rugalmasan reagálnak a jelen és a jövő legfontosabb vállalati igényeire:
* Az új generáció leglényegesebb jellemzője a rugalmas adatkezelés. Az új ETERNUS SF szoftverrel megvalósított egységes felügyelet a teljes ETERNUS DX lemezes tárolócsaládra kiterjed, tovább csökkentve az adminisztrációs munkaterhet és javítva a működés hatékonyságát. A család modelljeinek rugalmas ötvözése vagy cseréje minimális költséggel megoldható. A leggyorsabb lemezes tárolórendszer* most még nagyobb kapacitást és I/O teljesítményt nyújt a jövőbeni igényeket kielégítő, rugalmas skálázás támogatására. A zöld funkciók mérséklik az áramfogyasztást és a helyigényt, ugyanakkor lehetővé teszik az új rendszerek integrálását a már amúgy is zsúfolt adatközponti környezetbe. A virtualizációs szabványok támogatása és integrálása révén a tárolók a legújabb szerverkörnyezetekbe is beilleszthetők.
* A bevált nagyvállalati adatbiztonsági képességek kisebb vállalatoknál is megfizethető áron tartják fenn az üzletmenet folytonosságát. A beépített adatintegritásnak (pl. a hardverhibák proaktív észlelése és megszüntetése, rendszerek keresztellenőrzése) köszönhetően az adatbiztonság garantált. A rendszerarchitektúrába épített titkosítási technológiák még a rendszer élettartamának végén is megvédik a kényes adatokat az illetéktelen hozzáféréssel szemben (pl. újrahasznosítás esetén).

"A kis- és nagyvállalatok számára egyaránt fontos, hogy IT-beruházásaikkal megoldást találjanak a jelen problémáira, ugyanakkor a jövő kihívásaira is felkészültek legyenek" - mutatott rá Kazuhiro Igarashi, a Fujitsu Limited adattárolási üzletágának elnöke. "Az adatszéf koncepciónak köszönhetően az ETERNUS DX S2 lemezes tárolórendszerek rugalmas megoldást kínálnak minden használati forgatókönyvre a kis- és nagyméretű, hagyományos vagy felhőalapú környezetekben, és mindenütt a legmagasabb szintű adatbiztonságot nyújtják."

A tágabb összefüggések szempontjából az is lényeges, hogy az ETERNUS DX S2 szervesen beépül a Fujitsu szerverekből, tárolókból, hálózati termékekből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló, holisztikus, tanúsított megoldásokat tartalmazó IT-infrastruktúra és felhőportfóliójába. Üzletmenet-folytonosságával, ütőképes alkalmazásaival, könnyű kezelhetőségével és bővíthetőségével minden üzleti forgatókönyvnél segít már ma megválaszolni a jövő kérdéseit.

A Fujitsu honlapja

* Az ETERNUS DX korábbi generációjához tartozott a világ leggyorsabb kétvezérlős középkategóriás lemezes tárolórendszere, szintén világrekorder ár-teljesítmény aránnyal (a Storage Performance Council SPC-1 benchmarkja szerint 2010 áprilisában végzett vizsgálat alapján). A dinamikus és virtualizációs infrastruktúrák nagyobb adattárolási követelményeinek jövőbiztos támogatására készült ETERNUS DX S2 felülmúlja az előző generáció kiváló képességeit, és innovatív fejlesztésekkel fokozza tovább a teljesítményt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény