FőoldalRendszerintegrátorDrivve | Image szoftver a Canon ultrakompakt hálózati szkennereiben
2011. július 22., péntek ::

Drivve | Image szoftver a Canon ultrakompakt hálózati szkennereiben

A Canon bejelentette, hogy a Drivve LLC díjnyertes képrögzítő szoftvere a ScanFront 300 és 300P hálózati szkennereiben is elérhető lesz. A Drivve | Image beágyazott megoldással - amelyet a ScanFront szoftverfejlesztői készletének (SDK) felhasználásával fejlesztettek ki - a vállalatok tovább finomíthatják dokumentumrögzítési folyamataikat. A fejlett intelligens feldolgozás így segít az üzleti munkafolyamatok automatizálásában, valamint minimálisra csökkenti a költséges emberi hibákat

A Canon ScanFront Edition felhasználói speciális képtisztító funkcióval biztosíthatják a tiszta beolvasást, a beolvasott dokumentumok pedig a vonalkód-felismerés és a zónákra bontott optikai karakterfelismerés (OCR) használatával automatikusan indexelhetők és osztályozhatók. Ezt követően intuitív módon - a mappák beolvasás közbeni böngészésével - csatlakoztathatók a meglévő munkafolyamatokhoz, amely kényelmes osztályozást tesz lehetővé.

A termelékenység növelése érdekében a Drivve | Image többféle kimeneti lehetőséget kínál a felhasználók számára: a beszkennelt dokumentumok webes e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP helyekre, Microsoft SharePoint platformra, valamint a népszerű faxkiszolgálókra is elküldhetők. A Drivve | Image zökkenőmentesen integrálható a Drivve díjnyertes böngészőalapú megoldásával, a Drivve | DM szoftverrel, amely helyszíni vagy felhőalapú szolgáltatásként is elérhető.
"A Canon ScanFront 300 és 300P hálózati szkennerekben elérhető Drivve | Image beágyazott megoldás nagyobb teljesítményt és sokoldalúságot kínál, így az asztali felhasználók magasabb termelékenységet és üzleti hatékonyságot érhetnek el" - mondta Michael Greco, a Drivve LLC vezérigazgatója.
A Canon ScanFront szoftverfejlesztői készlete minden független szoftverforgalmazó számára elérhető, így a fejlesztők tovább javíthatják a piacvezető* ScanFront 300 és 300P szkennerek meglévő funkcióit. Egyszerűen és gyorsan készíthetnek testreszabott funkciókat a ScanFront kijelzőjén, valamint kifejleszthetik, vagy integrálhatják a saját, egyedi dokumentumrögzítési megoldásaikat.
"Ultrakompakt ScanFront hálózati szkennereinkkel a felhasználók biztonságosabban és hatékonyabban olvashatják be és oszthatják meg a dokumentumokat, akár több címzettel is. A Drivve szoftverrel egyesített megoldás fejlett funkciókészlete egyre kifinomultabb dokumentum-feldolgozást és besorolást tesz lehetővé ügyfeleink számára" - tette hozzá Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős európai igazgatója.

*A Canon az első számú márka a hálózati felülettel rendelkező szkennerek nyugat-európai piacán [Infosource ISIS nagysebességű szkennerek piaci adatai, 2010]

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény