FőoldalRendszerintegrátorSzéles körű energiamenedzsment funkciókat kínál az APC PowerChute Business Edition 9.0 szoftvere
2011. június 24., péntek :: e

Széles körű energiamenedzsment funkciókat kínál az APC PowerChute Business Edition 9.0 szoftvere

Az APC bejelentette a PowerChute Business Edition 9.0-es verzióját. Ez az első szünetmentes áramforrás (UPS) menedzsment szoftver, amely lehetővé teszi az informatikai eszközök energiafogyasztásával összefüggő információk lekérdezését. A PowerChute Business Edition 9.0, az APC már ismert biztonsági leállítási funkcióján és az UPS felügyeleti funkciókon túl, mért adatok alapján teszi a felhasználók számára lekérdezhetővé az egyes Smart-UPS-einek energiafogyasztását, költségeit és CO2 kibocsátását

Egyedülálló jellemzője a PowerChute Business Edition 9.0 szoftvernek, hogy képes helyi valutában kiszámolni a Smart-UPS kWh-ban mért áramfelvételét, ami pontos információkat nyújt arról, hogy a védett berendezések milyen mértékben terhelik a villanyszámlát. A költségek és a berendezésenkénti fogyasztási adatok kimutatásával a PowerChute Business Edition segíti a felhasználókat, hogy optimalizálhassák energiafelhasználásukat, illetve maximálisan kihasználhassák a Smart-UPS berendezésekben rejlő lehetőségeket.

"Ügyfeleink most először ellenőrizhetik az áramfogyasztásukat, az energiaköltségeket és a Smart-UPS-ek által védett berendezéseik szén-dioxid kibocsátását" - mondta Dave Johnson, az APC Home & Business Network üzletágáért felelős alelnöke. "Ügyfeleink régóta támaszkodnak az APC eszközökre, hogy megvédjék rendszereiket a leállásoktól, adatvesztéstől vagy hardver meghibásodásoktól. Azzal, hogy a PowerChute Business Edition 9.0 szükségtelenné teszi a találgatást az energiamenedzsment terén, tovább növeli a lehetőségeket" - tette hozzá Dave Johnson.

Az APC díjnyertes Smart-UPS családja a szerverek, tárolók és hálózatok mellé világszerte leggyakrabban választott szünetmentes áramforrás típus, amely megbízható és zavarmentes energiaellátást biztosít a kritikus adatok és berendezések védelmében. A folyamatosan fejlesztett Smart-UPS család ötödik generációjának új, rack-be szerelhető modelljei 2011 tavaszán kerültek bevezetésre Európában. Az új generációs Smart-UPS-ek jellemzői között találjuk az intuitív LCD kijelzős kezelői felületet, a magas energiahatékonyságot biztosító szabadalmaztatott zöld üzemmódot, az akkumulátorok cseréjének dátumát előre jelző egyedülálló funkciót, valamint a kapcsolható aljzatokat a kimeneten. Ezek az új funkciók csak kiegészítik az APC díjnyertes termékei által mindig is biztosított szolgáltatásokat, mint a tiszta szinuszos kimenet, az automatikus feszültségszabályozás, a soros/USB kommunikáció, illetve a hálózati menedzsment lehetőségek. A több mint 20 milliós darabszámban eladott Smart-UPS továbbra is az informatikai vezetők első számú választása marad.

A kimeneten kapcsolható aljzatokkal szerelt APC Smart-UPS és a PowerChute Business Edition 9.0 segítségével a felhasználók szabadon konfigurálhatják a berendezéseik leállítási és újraindítási sorrendjét, ezzel biztosítva a hosszabb tápellátást a fontosabb szerverek számára. A felhasználók bizonyos körülmények esetén ki is kapcsolhatják a kevésbé kritikus berendezések energiaellátását, hogy megnöveljék az áthidalási időt. A nagyobb rugalmasság magasabb rendelkezésre állást jelent a kritikus fontosságú berendezések számára. Hatalmas lehetőségek rejlenek még a szerverüzemeltetési költségek és a CO2-kibocsátás csökkentésében is olyan egyszerű módszerekkel, mint a nem használt szerverek kikapcsolása. A PowerChute Business Edition 9.0 ütemezett leállítási és újraindítási funkciójával munkaidőn kívül lekapcsolva a kevésbé fontos szervereket, megközelítőleg két éven belül megtérül egy APC Smart-UPS megvásárlása.

Minden 5 kVA-nél nem nagyobb APC Smart-UPS szünetmentes áramforráshoz jár a PowerChute Business Edition 9.0, de szabadon letölthető a következő címről is: www.apc.com/tools/download/index.cfm. Ezzel a verzióval akár 5 Smart-UPS is felügyelhető egy pontból, valamint elérhetők a központi kockázatelemzési lekérdezések. Azok az ügyfelek, akik több UPS-t szeretnének egyszerre menedzselni, megvásárolhatják a 25 Smart-UPS felügyeletét támogató verziót az APC kereskedői hálózatán keresztül.

További információért látogasson el honlapunkra

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény