FőoldalKonstruktőrAutóipari előírásoknak megfelelő kerámiakondenzátor-sorozat
2019. szeptember 24., kedd ::

Autóipari előírásoknak megfelelő kerámiakondenzátor-sorozat

Az RS Components mostantól a Vishay új, autóipari minőségű AC-vezetékbesorolású kerámia tárcsakondenzátoraival bővítette kínálatát

A rendkívül megbízható, radiális szerelésű AY1 sorozat AEC-Q200 tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal megfelel az autóipari használathoz szükséges szigorú követelményeknek. A sorozat a tesztek során ellenállt a 85 / 85 / 1000 órás teszt szigorú körülményeinek (85 °C / 85% relatív páratartalom 1000 órán keresztül), és 1000 hőmérsékleti ciklust bír ki –55 és +125 °C között. Ezenkívül a sorozat a nagyfeszültségű 10 kV-os impulzustesztnek is megfelelt (pólusonként 10).

Az eszközök megfelelnek az IEC60384-14.4 szabványnak is, amely a rögzített kondenzátorokra vonatkozó EMI- és RFI-generálási és elnyomási előírásokat, valamint a hálózati áramforráshoz való csatlakozás előírásait adja meg. A sorozat ezért ideális az Y1 osztályú biztonsági kondenzátorként való telepítésre ipari és autóipari környezetekben, pl. a különböző típusú elektromos járművek, köztük a HEV/PHEV típusú járművek (hibrid/plug-in hibrid elektromos járművek) akkumulátortöltőin lévő AC-vezetékes szűrőkbe vagy primer-szekunder összekötőkbe, vagy pedig a PHEV típusú járművekben lévő DC/DC átalakítók szűrőkondenzátoraként való telepítésre.

A legfontosabb elektromos jellemzők: 470–4700 pF kapacitástartomány 20%-os tűréssel és X1 (760 VAC) / Y1 (500 VAC) és 1500 VDC névleges feszültséggel. A kondenzátor kerámiatárcsája mindkét oldalon vörösréz bevonatú, és 0,6 vagy 0,8 mm átmérőjű, ónozott vörösréz bevonatú acél csatlakozóvezetékekkel rendelkezik. A 10,0 vagy 12,5 mm térközű, egyenes vezetékekkel kapható eszközök az UL94V0 szabványnak megfelelő lángálló epoxigyanta tokban kaptak helyet.

Az RS Components kapcsolódóhonlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény