FőoldalKonstruktőrIpari alkalmazásokhoz optimalizált, 10 Gbit/s adatsebességig hitelesített LAN adatcsatlakozók
2019. május 28., kedd ::

Ipari alkalmazásokhoz optimalizált, 10 Gbit/s adatsebességig hitelesített LAN adatcsatlakozók

A Hirose bemutatta ix Industrial-sorozatú csatlakozóit, amelyeket olyan ipari alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, ahol kevés hely áll rendelkezésre, de nem mondanának le az akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességről

Az ix Industrial-sorozat a bejelentésekor tízféle LAN-interfész-kompatibilis dugaszból és foglalatból áll. A dugaszok lehetnek egyenes vagy derékszögű kialakításúak, felfelé vagy lefelé elirányított kábelrésszel, így tetszőleges kombináció alakítható ki a rendelkezésre álló feltételeknek megfelelően. Mindössze 1 mm térköz beiktatásával több csatlakozó egymás mellett is elhelyezhető, mivel a foglalatok keskenysége és formatényezője ezt is lehetővé teszi.

A biztonságos rögzítést egy robusztus, bepattanós zármechanika segíti, amely sikeres illesztés esetén tisztán értelmezhető visszajelzést ad a művelet sikerességéről és a tökéletes csatlakozás létrejöttéről. A pozitív zárás nagy megbízhatóságú mechanizmussal jöhet létre, a rugós konstrukció és a csatlakozó élettartama akár 5000 illesztési ciklus.

A foglalatok kompatibilisek a furatszereléses újraömlesztéses forrasztással, a felületszerelési kontaktusokon túlmenően a foglalatok furatszerelhető biztosítókontaktusokat is tartalmaznak, amely további mechanikai stabilitást kölcsönöz az egész rendszernek, és nem mellesleg a felületszerelhető részeknek biztonságot is nyújt. A csatlakozók bővített, strukturális árnyékolást kapnak, védelmet nyújtva az elektromágneses interferencia és elektrosztatikus kisülés okozta potenciális károkkal szemben.

Az ix Industrial-sorozatú csatlakozók főbb jellemzői:

  • tízféle dugaszból/foglalatból álló választék,
  • névleges áram: 0,5 A (minden csatlakozó), 1 A (bármely 2 csatlakozó), 2 A (csak az #1 és #8 számú csatlakozók),
  • névleges feszültség: 30 V,
  • élettartam-illesztési ciklusok szempontjából: 5000 illesztés,
  • RoHS-kompatibilitás.

Az ix Industrial-sorozatú csatlakozók fő célalkalmazása a hálózati vezérlők, robotika, szerverek, PLC-k, szervoerősítők.

A Hirose honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény