FőoldalKonstruktőrÚj terminál csatlakozók elektromos készülékek és rendszerek számára
2018. augusztus 21., kedd ::

Új terminál csatlakozók elektromos készülékek és rendszerek számára

Az RS Components bejelentette, hogy mostantól elérhetők kínálatában a Molex MUO 2.5 sorozatú terminál csatlakozók, amelyeket a zárt végű (CE) kapcsok leváltására terveztek, hogy csökkentsék a kábelköteg-összeszerelés átfutási idejét, valamint javítsák a minőséget, megbízhatóságot és feldolgozást

A MUO 2.5 csatlakozók egyszerűsíthetik a lezárási folyamatot, megszüntetve a kusza vezetékeket, csökkentve a minőségi kérdéseket és potenciálisan akár kizárva az extra ellenőrzések szükségességét. A szokásos alkalmazások, amelyeknél az ilyen készülékek előnyösek lehetnek többek között az olyan berendezések, mint például a légkondicionálók, ventilátoros hősugárzók, padlófűtés és HVAC-rendszerek, valamint olyan egyéb alkészülékek, mint például a hűtőszekrények és mosógépek, vagy bárhol, ahol véglezárás szükséges.

A csatlakozók hagyományos zárt végű lezárása általában szakképzett munkaerőt igényel, és további lépésekre van szükség a krimpeléshez. Fennáll a nem megfelelő krimpelés kockázata, és a krimpelt terület további ellenőrzése szükséges, mivel ez a fajta lezárás instabil lehet. A krimpelés kézi válogatást is igényel, ami a szerelvény károsodásához vagy más minőségi problémák okozásához vezethet.

A zárt végű lezárásokat tipikusan az összeszerelési folyamat korai szakaszában végzik, ami jelentősen meghosszabbíthatja az átfutási időket és növeli a raktározás költségeit. Azonban a MUO 2.5 lezárási folyamat magas szintű gyártási rugalmasságot biztosít, mivel a gyártási munkafolyamat bármely szakaszában elvégezhető.

A MUO 2.5 csatlakozók jellemzői: két különálló rögzítőelem a kábelek védelme és a terminál helyzetének rögzítése érdekében, amelyek megakadályozzák a kábelek összegabalyodását és kizárják az áramütés veszélyét; ill. egy egyszerű víztelenítő funkció, amely megakadályozza a víz behatolását.

Az Molex MUO 2.5 terminál csatlakozókat az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény