FőoldalKonstruktőrUSB-C csatlakozós feszültségcsökkentő/-növelő akkumulátortöltő áramköre
2016. március 31., csütörtök ::

USB-C csatlakozós feszültségcsökkentő/-növelő akkumulátortöltő áramköre

Az Intersil Corporation az iparágban elsőként mutatott be olyan feszültségcsökkentő/-növelő akkumulátortöltő megoldást, amely támogatja az ultrabook/notebook számítógépeknél, táblaszámítógépeknél és hordozható energiatárolóknál a kétirányú teljesítményátvitelt a megfordítható USB Type-C csatlakozóval

Az egychipes ISL9237 Narrow VDC (NVDC) akkumulátortöltő megoldás képes kiváltani a konkurencia által kínált, kétchipes feszültségcsökkentő és -növelő akkumulátoröltő megoldásokat, így egy töltőáramkör és tekercs mellőzésének lehetőségével akár 40%-kal csökkenhetnek az anyagköltségek. Az ISL9237 az Intersil szabadalmaztatott R3™ modulációs technológiáját alkalmazza az akusztikailag zajmentes működés, kiváló kis terhelés melletti hatékonyság és ultragyors tranziensválasz érdekében.

Az áramkör támogatja az USB On-The-Go (OTG) szabványt is egy 5 V-os kimenettel, a hagyományos, kétfokozatú töltést pedig a hatékonyság érdekében egyfokozatú megoldással váltja ki. Az USB Type-C csatlakozóinterfész lehetővé teszi adatok, videotartalom és energia átvitelét 100 W felső értékhatárig, egyetlen kábel segítségével.

Az Intersil Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény