FőoldalKonstruktőrVillamosmérnökök, elektromérnökök és gépészmérnökök támogatása
2016. január 13., szerda ::

Villamosmérnökök, elektromérnökök és gépészmérnökök támogatása

Az RS Components által fejlesztett DesignSpark egy tervező ökoszisztéma, amely minden mérnök számára lehetővé teszi az innovációt. A DesignSpark mérnökökből álló online közösséget is magába foglaló honlapja rengeteg ingyenes eszközt, műszaki adatlapot és fejlesztési erőforrást kínál. Rendkívül naprakész és egyedi tartalmakat biztosít: a felhasználók cikkeket olvashatnak az iparág legújabb termékeiről, értékeléseket írhatnak azokról, megoszthatják egymással tudásukat, és ingyenes tervezőszoftvereket tölthetnek le. Az RS-vállalat eredetileg a villamosmérnökök közösségének szánt erőforrásként alkotta meg, de napjainkra a tervezőmérnökök támogatására szolgáló professzionális eszközökkel bővítette ki a portfóliót

DesignSpark Electrical

A DesignSpark Electrical egy új, kiterjedt funkciókkal rendelkező elektronikai CAD-szoftvercsomag vezérlőpanelek és gépek elektromos rendszerét tervező mérnökök számára. Rendkívül könnyen használható, intelligens, specializált elektronikai tervezői eszközöket tartalmaz. A nagy pontosságú és hibakerülési funkciókkal ellátott szoftverben egy alkatrészkönyvtár is található, amely több mint 250 000 alkatrészt tartalmaz, ezek közül pedig 80 000 az automatizálás iparágvezető márkájától, a Schneider Electrictől származik. A DesignSpark Electrical ingyenesen letölthető szoftver, amely gazdag tartalmával segíti a mérnököket a tervezés elindításában.

DesignSpark Mechanical

A DesignSpark honlapról letölthető DesignSpark Mechanical egy 3D-s tervezőszoftver, amely kategóriájában az első ingyenesen elérhető szoftver. A közvetlen modellezési módszerrel a DesignSpark Mechanical egy rendkívül könnyen használható eszköz, ami a termékfejlesztés világában mindenki számára elérhető. Segítségével a felhasználók gyorsan létrehozhatnak és módosíthatnak 3D-s terveket, és egy 3D-s nyomtató segítségével gyors prototípus-készítésre is lehetőséget kínál. A felhasználók emellett hozzáférhetnek egy több mint 90 gyártó 100 millió alkatrészét CAD modellként tartalmazó katalógushoz is.

DesignSpark PCB

A DesignSpark PCB az RS díjnyertes elektronikai tervezőszoftvere áramköri tervek és nyomtatott áramköri rajzok tervezéséhez, valamint gyors prototípus-készítéshez. A szoftver rendkívül hatékony, mégis egyszerűen megtanulható és kezelhető, emellett pedig teljesen ingyenes. A DesignSpark PCB számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével időt takaríthat meg, emellett ECAD alkatrészvarázslóján keresztül egyszerű hozzáférést biztosít a mai piacon elérhető legsokoldalúbb és legkiterjedtebb alkatrészkönyvtárhoz is.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény