FőoldalKonstruktőrEC20 – negyedik generációs LTE modul a Quectel-től
2015. október 22., csütörtök ::

EC20 – negyedik generációs LTE modul a Quectel-től

Az EC20 a Quectel legújabb negyedik generációs LTE modulja. Gyorsabb, mint a harmadik generációs UC20, ami UMTS technológiát használ. Maximálisan 172,8 Mibit/s letöltési és 57,5 Mibit/s feltöltési sebességgel használható az EC20, és mindezt alacsony fogyasztás mellett éri el

A Quectel odafigyelt a kompatibilitásra, ezért a korábbi M10 GPRS és UC20 UMTS modullal lábkompatibilis az EC20, megkönnyítve a továbblépést az LTE technológiára.

A Quectel olcsó fejlesztőeszközzel támogatja az EC20 fejlesztést. Az UC20 modullal közös a fejlesztőpanel. A rádugható modulspecifikus tesztpanel dönti el, hogy EC20 vagy UC20 a fejlesztendő eszköz.

Az EC20 modul rendelkezik beépített GPS/Glonass vevővel, így alkalmas helymeghatározási feladatokra is. MIMO technológiájú antennakimenetei támogatják a többszörös be-/kimeneti kapcsolatot. Windows, Linux, valamint Android driverekkel rendelkezik az USB portjához, így univerzálisan használható. Távoli „over the air" programfrissítése rugalmas programfrissítést tesz lehetővé. Az EC20 fejlesztők és modulok már raktárról elérhetőek a ChipCAD Kft-nél.

A Quectel honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény