FőoldalKonstruktőrÁllandó áramú LED-meghajtó gépi látási alkalmazásokhoz
2015. április 17., péntek ::

Állandó áramú LED-meghajtó gépi látási alkalmazásokhoz

Az Innovations in Optics bemutatta Model 5000D-100 típusszámú LED-meghajtó/vezérlő megoldását szabadalmaztatott Aurora Classic Line Source világítótestei számára. Az 5000D-100 LED-meghajtó állandó áramú meghajtást biztosít folyamatos, impulzusüzemű vagy impulzusszélesség-modulációs működési üzemmódokban egyaránt. A beágyazott rendszer a hálózati vezérlést 10/100 Mibit/s sebességű etherneten keresztül biztosítja. Az 5000D-100 elérhető harmadik féltől származó LED-es világítótestekhez is állandó áramú DC/DC meghajtó/vezérlőként

A meghajtási áram folyamatos üzemmódban választhatóan 200 – 2000 mA a 7,5 – 60 V kimeneti feszültségen. A kimeneti áram az ethernet interfészen keresztül 100% és 10% között állítható, a kitöltési tényező 100% és 1% közöttre lőhető be, és akár 100:1 dimmelési értéktartomány is kihasználható. Az analóg és digitális távvezérlési lehetőségek egyaránt beépítve érkeznek.

Az RJ-45 ethernet portot a végfelhasználók segédalkalmazás, valamint könnyen használható grafikus felhasználói interfész útján érik el, lehetővé téve az egyszerű terepi programozást. A meghajtó rendelkezik két hőmérsékletmérő szenzorral, hűtőventilátor-vezérléssel, háromdigites beépített kijelzővel az áramértékre, valamint DIN-sínes rögzítőcsipesszel is.

Az Aurora Classic Line Source világítótestek fehér LED-eket tartalmaznak, és elérhetők keskenysávú, közepes hullámhosszú LED-ekkel is az ultraibolya és közel infravörös tartományban, öt különböző modell formájában 4 – 24 hüvelyk nyalábhosszúsággal. A gépi látási alkalmazásokhoz az Aurora Classic sorozatú világítótestek kimagasló fényerőt és megvilágítási egyenletességet biztosítanak, amely ultragyors képrögzítést és nagy képfelbontást tesz elérhetővé a gyorsan szkennelő rendszereknél is. Az UV-fényes szárító/keményítő alkalmazásokhoz az Aurora UV Classic Line Source világítótestek alkalmasak.

Az Innovations in Optics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény