FőoldalKonstruktőrKombinált microSD/micro-SIM csatlakozó kompakt méretekkel
2014. december 18., csütörtök ::

Kombinált microSD/micro-SIM csatlakozó kompakt méretekkel

molexA Molex Incorporated bemutatta kombinált microSD/micro-SIM csatlakozóját, amely egy igen rugalmas, kis profilmagasságú és rendkívül kompakt megoldást ad a mobileszközök gyártóinak kezébe. A push-pull rendszerű, normál szerelést támogató, kombinált csatlakozó profilmagassága 2,28 mm, lényege pedig, hogy a microSD bővítőkártyák és micro-SIM szolgáltatói kártyák számára egyetlen, kombinált foglalatot valósít meg helytakarékossági és egyszerűségi okokból

A csatlakozó ugyanabból az irányból fogadja a kártyákat, amely elősegítő az optimális kártyatervezést. A Molex új, kombinált foglalata a piacon jelenleg elérhető legkompaktabb megoldás.

Az új foglalatnál a microSD kártya szabadon beilleszthető és eltávolítható, ezért nem szükséges a mobileszközt kikapcsolni, az akkumulátort eltávolítani. A csonkmentes felépítésű csatlakozónál nem fordulhat elő a kártyák beakadása, a behelyezés és eltávolítás mindig zökkenőmentes. A csatlakozó polarizált, a kártyák rossz irányban nem helyezhetők be, továbbá a microSD kártya téves behelyezése a micro-SIM foglalatába nem eredményezi a kártya beragadását a rossz foglalatba.

A Molex új microSD/micro-SIM kombinált kártyafoglalatával akár 15% helymegtakarítás is elérhető a konkurens megoldásokhoz képest.

A Molex Incorporated honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény