FőoldalKonstruktőrIngyenes MPLAB XC32++ fordító az összes PIC32 mikrovezérlőhöz
2013. január 31., csütörtök ::

Ingyenes MPLAB XC32++ fordító az összes PIC32 mikrovezérlőhöz

A Microchip bejelentette ingyenes C++ fordítóját, korlátlan kódgenerálási lehetőséggel. Az ingyenes MPLAB XC32++ fordító támogatja a Microchip összes 32 bites PIC32 mikrokontrollerét

A fordító az új C++ projektek létrehozása mellett lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy korábbi C++ kódjaikat is újrahasznosítsák, mivel az összes Microchip C nyelvi kiterjesztés egy olyan környezetben érhető el, ami a C++98 és C++2003 ANSI-szabványok legtöbbjével kompatibilis. Az ingyenes MPLAB XC32++ fordító emellett magában foglalja a Dinkumware-szabványos C, C++ és sablonkönyvtárait is.
Az új MPLAB XC32++ fordító ingyenesen letölthető, és nem tartalmaz időbeli vagy memóriaméret-korlátozást. Kereskedelemi forgalomba kerülő termékekben, ipari vagy egyetemi környezetben is használható. Azon felhasználók részére, akiknek fontos a kategóriájában legjobb optimalizációs szint elérése, vagy éppen a hálózatos használat, a Microchip MPLAB XC32++ PRO Workstation és MPLAB XC32++ PRO Network Server licenceket biztosít, versenyképes áron. Az MPLAB XC32 PRO fordítóval rendelkező felhasználók számára kedvezményes upgrade lehetőséget kínál a gyártó.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény