FőoldalKonstruktőrÉdesítse termékeit Finder 36 relével
2012. augusztus 15., szerda ::

Édesítse termékeit Finder 36 relével

Ez a kockacukor méretű alkatrész egy általánosan használható, NYÁK-ba ültethető, 10 A-es teljesítményrelé

Elektromos tulajdonságok, tokozás, lábkiosztás, ár, elérhetőség, szállítási feltételek - ezek általában a leggyakoribb követelmények, melyeket egy tervező megfontol egy adott alkatrész felhasználásával kapcsolatban. Gyakran az is előnyös, ha az adott alkatrész egy bizonyos fokig univerzális, az esetleges későbbi projektekben való felhasználhatóság miatt.

Előnyök/Jellemzők:
1. NYÁK-ba forrasztható kisméretű relé
2. 10 A folyamatos áram
3. ezüst alapú érintkezők
4. mérete mindössze 15,5×15,5×19 mm
5. DC tekercs megnövelt érzékenységgel (360 mW)
6. működési hőmérséklettartomány -40-től +85 °C-ig
7. RT III védelem - vízálló
8. versenyképes ár

A Finder 36.11 sorozat reléi igazán univerzálisak több okból is: kis méret, megnövelt érzékenység, viszonylag nagy kapcsolt áram és széles működési hőmérséklettartomány (-40 - +85 °C). Előnyös még a környezetbarát kadmium mentes érintkező és az RT III-as védelem (teljesen zárt, vízálló). Létezik sima záró (SPST-NO) és váltó (SPDT-CO) érintkezős változata. A 3 és 48 VDC közti behúzó feszültségű tekercsekkel szerelt 7 alváltozatból könnyedén kiválasztható a megfelelő típus. Fontos érv a 36 sorozatú relék mellett a viszonylag versenyképes ár és a stabil elérhetőség közvetlenül raktárkészletből. Részletes információ található a Finder 36 adatlapján.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódóhonlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény