FőoldalKonstruktőrElső a biztonság! – APACER µSD
2012. augusztus 08., szerda ::

Első a biztonság! – APACER µSD

Aki valaha is vesztett már el adatot bármely adathordozóról, az tudja, hogy érdemes megbízhatóbb tárolási megoldást használni. Egy ipari memóriakártyának az általános „tucat” memóriakártyákhoz képest némileg magasabb ára többszörösen kompenzálódik a nagyobb megbízhatóság révén. Cserébe egy esetleges adatvesztés vagy a szervizelés is jelentősen drágább.

Előnyök/Jellemzők:

  1. a 3.0/3.1 specifikációval teljesen kompatibilis ipari µSDHC memóriakártyák
  2. akár 20MB/s olvasási és 14MB/s írási adatátviteli sebesség
  3. fejlett hibajavító algoritmus (ECC)
  4. memóriablokkok elhasználódási szint menedzsmentje
  5. támogatja az SD és SPI módokat
  6. működési hőmérséklettartomány -20 - +85 °C között (MLC)
  7. kapható 4, 8 és 16 GB kapacitással
  8. az SDMI szabványnak megfelelő szerzői jog védő mechanizmus

Az új APACER µSD kártyák minden paraméterükben megfelelnek az ipari használat magas követelményeinek. A széles működési hőmérséklettartomány, a gyors olvasási-írási sebesség, a beépített fejlett hibajavító algoritmus (ECC), az alacsony fogyasztás, az SD és SPI módok támogatása és sok más jellemző még inkább alkalmassá teszi ezeket a kártyákat az ipari felhasználásra. Kaphatók 4-től 16 GB (MLC – Multi Level Cell, SDHC) kapacitással, melyek közül a 4 GB és 8 GB típusokat raktáron tartjuk, a többi típust, beleértve az SLC (Single Level Cell, nem SDHC) változatokat is, megrendelésre tudjuk szállítani. A kártyákról részletes információt az APACER µSD adatlapjában és az APACER termékismertetőben találhat.

Érdeklődésével keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Forrás: Az SOS Electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény