FőoldalKonstruktőrA Premier Farnell és a CadSoft ingyenes webtanfolyamot hirdet az EAGLE NyÁK-tervező szoftvert használó tervezőmérnököknek
2011. július 27., szerda ::

A Premier Farnell és a CadSoft ingyenes webtanfolyamot hirdet az EAGLE NyÁK-tervező szoftvert használó tervezőmérnököknek

A tanfolyam célja az általános gyártási adatok, a többszintű kártyatervezés, az alkatrésztervezés és még sok hasznos funkció ismertetése, amelyekkel az EAGLE a tervezőmérnökök segítségére lehet

Azoknak a elképzeléseknek a sorában - amellyel a Premier Farnell plc (LSE: pfl) a tervezőmérnököknek nyújtandó megoldásokra koncentrál, a web felé tereli az értékesítési csatornákat, és növekedést kíván elérni a feljődő piacokon - a cég most bejelentette, hogy 24 független, élő internetes szeminárium keretében mutatja be a CadSoft díjnyertes, EAGLE NyÁK-tervező szoftverét. Az angol, francia, német, spanyol és kínai nyelven elérhető tanfolyamok bemutatják a tervezőmérnököknek az EAGLE-szoftver lehetőségeit a nyomtatottáramkör-tervezés alapjaitól azokig a speciális ismeretekig, amelyek a gyártási adatok előállításához, a többrétegű panelek tervezéséhez, a különféle eszközkönyvtárakban való sikeres kereséshez és az átfogó alkatrésztervezéshez szükségesek.
Mindegyik webszeminárium során a résztvevők egy EAGLE-szakértőtől 1 órás online kiképzést kapnak, amit egy 30-60 perces kérdés-felelet periódus követ. Mindegyik tanfolyam az esemény után is elérhető az element14 portál technológiai webszeminárium központjában. Ezek a webtanfolyamok ideális tájékoztatást nyújtanak azoknak a tervezőmérnököknek és diákoknak, akik naprakészek akarnak maradni a legfrissebb NyÁK-tervezési trendek és az EAGLE felhasználásával végzett tervezőmunka módszerei tekintetében.
A felhasználók az egyes webtanfolyamokra az element14 szakmai eseménynaptárában iratkozhatnak fel a szemnáriumon való részvételre. A díjnyertes EAGLE szoftver legfrissebb változata, a maga műfajában a legkelendőbb CAD-szoftver a DesignLink-funkcionalitást is magában foglalja. Ez lehetőséget ad a NyÁK-tervező mérnököknek, hogy automatikusan keressenek az element14 alkatrész adatbázisában, online ellenőrzést végezzenek az ár és az elérhetőség tekintetében, és hozzáférhetnek a legújabb technikai adatokhoz is. Az egyedi anyagrendelési listákhoz rendelkezésre áll a Set-up (létrehozás) és a Save (mentés) opció, és az anyagjegyzéket a "bevásárló kosárba helyezéssel" könnyű megrendeléssé átalakítani. Az EAGLE összes gyártói könyvtárában szerepelnek a közvetlen beszerzéshez szükséges gyártói kódok. Ráadásul a felhasználók a gyártási mennyiségre is közvetlenül kaphatnak ajánlatot az EAGLE tervezői környezetében.
A szoftver maga elérhető az element14-en, a cég innovatív online közösségi portálján, amely webkettes módszereket kínál a tervezőmérnököknek, továbbá tízezernél is több műszaki dokumentumot és letölthető szoftvereszközt tesz elérhetővé számukra. Az összes DesignLink-et tartalmazó EAGLE-verzió ingyen letölthető és értékelhető.
"Az EAGLE eszközt ad a kezünkbe, hogy segíthessük ügyfeleink munkáját a tervezési folyamatuk során. Soha nem volt még egyszerűbb megtervezni egy NyÁK-lapot, és egyetlen kattintással megrendelni a prototípus megépítéséhez szükséges alkatrészeket" - jelentette ki Thomas Liratsch, a CadSoft ügyezető igazgatója. - "A mi tervezői közösségünk, élenjáró technológiát képviselő, tranzakciós weblapunkkal kombinálva teljes online megoldást kínál felhasználóinknak a beszerzési és tervezési igényeik kielégítéséhez."
"Ezek a webszemináriumok könnyű és hatékony módot kínálnak az EAGLE NyÁK-tervező szotver használatának megismerésére az alapok elsajátításától kezdve a többrétegű kártyák tervezésén át a gyártási adatok előállításáig" - nyilatkozta David Shen, a Premier Farnell technikai marketing részlegének vezetője. Minden résztvevő közvetlenül egy EAGLE-szakértőtől kapja a kiképzést, és kérdéseket is feltehet neki a számára érdekes témákról. Ezenkívül az EAGLE-felhasználók meglátogathatják a CadSoft aktív felhasználói fórumát is, ahol a közösség tagjai kicserélhetik ötleteiket és a tapasztalataikat, és támogatást és tanácsokat kaphatnak szakértőktől is. Mindezen értékes szolgáltatások ingyen vehető igénybe.

A Farnell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény