FőoldalGyártósorCsizmazia Ferenc lett a MicroVision Technologies SRL Kelet-európai értékesítési igazgatója
2021. április 01., csütörtök ::

Csizmazia Ferenc lett a MicroVision Technologies SRL Kelet-európai értékesítési igazgatója

Az MVTech (MicroVision Technologies SRL) vezető kelet-európai SMT berendezés forgalmazó cég, örömmel jelenti be Csizmazia Ferenc kinevezését Kelet-európai értékesítési igazgatói pozícióba, 2021. április 2-tól.

Ferenc a győri Széchenyi István Egyetemen és a nottinghami Nottingham Trent University-n (Egyesült Királyság) szerzett mérnökdiplomát. Az ASM Assembly Systems-től érkezik az MVTech-hez, ahol éveken át a közép-európai piacért felelős nemzetközi értékesítési csapat vezetője volt.

Ferenc több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az felületszerelt-iparban, és a csapatba érkezése után az MVTech arra számít, hogy még gyorsabb és kiegyensúlyozottabb lesz a közép-európai régióban történő növekedése, beleértve (de nem kizárólag) a piaci részesedésüket Szerbiában, Magyarországon, Csehországban, Bulgáriában és Észak-Macedóniában.

Új pozíciójában Ferenc felel majd az MVTech egyik stratégiai partnerének, a ViTrox Technologies-nak az európai növekedéséért is, beleértve az új értékesítési csatornák kialakítását és menedzselését.

Gheorghe Rebegel, az MVTech ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: "Több nagyon sikeres év működés után célunk az volt, hogy vállalkozásunkat a következő szintre emeljük. Tehát egy ilyen sokoldalű szakember, mint Ferenc alkalmazása az egyetlen logikus lépés volt számunkra. Célunk az, hogy olyan embert alkalmazzunk, aki kiváló üzletfejlesztési képességekkel rendelkezik vásárlói szinten, aki könnyedén képes kommunikálni, az operátoroktól akár az ügyvezető igazgatókig, valamint nagy tapasztalattal rendelkeznek az SMT iparban disztribútorok felépítésében és irányításában. Ferenc mindezekkel a képességekkel maximálisan rendelkezik, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozik a csapatunkhoz."

Ferenc örömét fejezte ki, hogy az MVTech “család” tagja lehet, és alig várja, hogy elkezdhesse munkáját és szembenézzen az új üzleti kihívásokkal!

KI IS AZ MVTEC?

FELÜLETSZERELÉSI TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK AZ MVTECH-TŐL KÖZÉP- ÉS KELET EURÓPA SZÁMÁRA

„Végső célunk, hogy mind ügyfeleink, mind pedig beszállítóink számára bizalmi partnerré váljunk.”

MicroVision Technologies SRL-t (MVTech) néhány évvel ezelőtt egy lelkes csapat azért hívta létre, hogy a korszerű gyártóeszközöket biztosítson a közép- és kelet-európai régió feltörekvő elektronikai gyártóipara számára. Napjainkra a cég a térség egyik meghatározó berendezés forgalmazójává vált. A cégnél 8 mérnök és technikus dolgozik azon, hogy az elektronika gyártók számára a legjobb minőségű gyártóberendezések álljanak folyamatosan rendelkezésre.

Az MVTech-et néhány évvel ezelőtt alapította Gheorghe Rebegel, Romániában. A kezdeti cél az volt, hogy a közép európai régióban minőségi termékekkel, megfizethető áron szolgáljuk ki az elektronikai iparban tevékenykedő vásárlóinkat. Ezen kívül a régióban egyértelmű “ellenörzés szakértővé” kívánt válni a Vitrox termékek segítségével, amelyben sok éves tapaszatalattal rendelkezett már akkor is.

A vállalkozás által forgalmazott termékek ekkor a Vitrox, Juki, Systronic, Visiconsult termékpalettájából álltak.. A piac rövid idő alatt felismerte, hogy a forgalmazott gyártóeszközök magas színvonalúak. Ennek köszönhetően néhány év alatt az egyik meghatározó szereplője lettek az SMD-technológiai berendezések piacának. Szintén ebben az időben, a kemény munka eredményeként sok, az autóiparban, OEM és EMS iparokban tevékenykedő refernciavásárlókra tettek szert.

2021 02 03 112843

Folyamatos bővülés

Mára a portfólió kibővült, mondhatni teljessé vált. Az MVTech az elektronikai gyártóipar igényeit a legkiválóbb berendezésekkel elégítik ki – a manuális NYÁK-ellenőrzéstől és stenciltisztítástól egészen az automatikus röntgenvizsgáló (AXI) berendezéseken keresztül a teljes SMD sor-megoldásokig.

A forgalmazott berendezések és gyártóik:

  • Vitrox – AOI, AXI, SPI and Advanced Robotic Vision (ARV)
  • Juki – Teljes SMT sor-megoldások
  • Systronic – Tiszítóberendezések
  • Visiconsult – Röntgenes alkatrészszámlálók
  • Inspectis – Kézi vizuális ellenörzés
  • Den-On Instruments – BGA újramunkálás
  • IlJin – Panel továbbítás
  • Digital Test – Teszt berendezések (ICT, Flying Probe)

Nem csak a termékpaletta bővült az évek során, de a termékek vásárlói köre is. Románia és Magyarország után a vállalkozás megvetette a lábát Szerbiában, Észak-Macedóniában, a Cseh Köztársaságban, Bulgáriában is. 2021 áprilisában fog megnyílni az MVTech Magyarország Kft, budapesti székhellyel.

vitrox 2

A legmagasabb színvonalú terméktámogatás

Az MVTech feladatai nem zárulnak be a megrendelt berendezések leszállításával és üzembe helyezésével. A cég kiváló szakembergárdája révén képes arra, hogy proaktív módon támogatást nyújtson az ügyfélkörének a folyamatok, folyamat alkalmazások, és gyártás terén. Kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy berendezéseik minimális üzemszünettel működjenek. Vállalják, hogy a leszállított gépek, berendezések működtetésére a megrendelő embereit kiképzik. Velük együttműködve részt vállalnak a gépek karbantartásában, javításában.

Fontos szempont, hogy a romániai és magyarországi, tapasztalt szakemberekből álló csapatuk az ügyfelek rendelkezésére áll nonstop, a hét minden napján, a lehető leggyorsabb válaszidő és a gépek állásidejének minimalizálása érdekében.

Az MVTech szolgáltatásai:

  • berendezések telepítése
  • hardveres és szoftveres képzés (helyszínen vagy a képzési központunkban)
  • berendezések megelőző karbantartása
  • berendezések javítása és hibaelhárítása
  • alkalmazási támogatás (távoli vagy helyszíni)
  • folyamattámogatás (helyszíni)
  • testreszabott szerviz

Mint elkötelezett és professzionális berendezés forgalmazó és szolgáltatásokat nyújtó vállalat, a kelet-európai elektronikai gyártóiparban tevékenykedő ügyfeleink kérdéseire mindig azonnal tudunk válaszolni. Ennek megfelelően forduljon hozzánk bizalommal, ha szolgáltatásainkról és termékeinkről szeretne többet megtudni.

www.mvtech.rowww.mvtech.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény