FőoldalGyártósor3D-s AOI-megoldás dupla MRS szenzorral
2017. szeptember 15., péntek ::

3D-s AOI-megoldás dupla MRS szenzorral

A CyberOptics Corporation bemutatta SQ3000-DD típusszám alatt új, 3D-s, automatikus optikai vizsgáló (AOI)-rendszerét, amelynek egyik újdonsága a két multireflexió-elnyomó (MRS) szenzor

A kétpályás, kétszenzoros rendszer a díjnyertes SQ3000 nevű, 3D-s AOI-platform továbbfejlesztésének tekinthető, amelyet több forrás is kategóriaelsőként tart számon. Az új SQ3000-DD 3D-s AOI a nyomtatott huzalozású hordozók szélességváltozatai tekintetében maximális rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. Egyedi felépítése jóvoltából nagy sorozatnagysággal is könnyedén elboldogul, egyszerre több pályán képes egy időben különböző áramköri szerelvényeket analizálni, illetve a kétpályás elrendezésről egypályásra átállni, amennyiben az áramköri hordozó mérete azt indokolja.

Az SQ3000-DD nem csupán az áramköri hordozók vizsgálatának rugalmasságában jeleskedik, hanem lehetőséget is ad két, egyforma vagy különböző MRS szenzor beiktatására, amelyek mindketten, nagyon aprólékos folyamatvégzés alapján, képesek a csillogó felületű alkatrészek és/vagy forrasztott kötések által okozott tükröződések, reflexiók elnyomására. Az új, ultramagas felbontású MRS szenzoropció a standardnál is jobb felbontást kínál, kiváló vizsgálati hatékonyságot biztosítva a 0201 metrikus méretkódú alkatrészek analizálásához és általánosságban olyan mikroelektronikai alkalmazásokhoz, amelyeknél az optikai vizsgálat megbízhatósága kritikus fontosságot képvisel. Az MRS szenzorok egyedi architektúrája párhuzamosan rögzít és továbbít képekből álló adatblokkokat, míg a rendkívül kifinomult, 3D-s összefésülő algoritmusok – mikroszkopikus minőséget előállítva a gyártókörnyezetre jellemző, rövid ciklusidők mellett – létrehozzák ezekből a képekből a végeredményt.

A CyberOptics Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény