FőoldalGyártósorÚj műgyanták LED-gyártók számára
2017. augusztus 01., kedd ::

Új műgyanták LED-gyártók számára

Az Electrolube három új műgyanta terméket jelentett be, amelyeket kifejezetten LED-gyártók figyelmébe ajánl. A legújabb tokozási anyagokat úgy alkották meg, hogy maximális mértékben támogassák az elektronikai áramkörök védelmét, elősegítsék azok hosszú élettartamát és megbízhatóságát, hozzásegítve a gyártókat kiváló hírnevük megtartásához és erősítéséhez

Az ER2224 típusnevű műgyanta egy jó termikus vezetőképességű epoxigyanta, amely igen kedvező száradási jellemzőkkel rendelkezik, amely igen előnyös a felhasználó egészségére és a biztonságos munkavégzésre nézve is. A kiváló termikus vezetőképesség mellék jó hőciklus-teljesítmény is társul, ezért az ER2224 műgyanta minden szempontból ideális LED-es világítástechnikai megoldások gyártásához, ahol a termikus disszipáció és hosszú szervizélettartam kulcskérdések.

A második újdonság UR3638 típusnévre hallgat, és egy szívós, visszafogott exotermikus jellemzőjű poliuretán műgyanta, amely tiszta, átlátszó formát ölt kikeményedést követően. Visszafogott exotermikus jellemzői folytán az UR3638 kifejezetten alkalmas olyan LED-es gyártási feladatokra, amelyekben nagyobb méretű egységeket kell betokozni. Nyílt szénláncú polimerként ez a műgyanta kiváló UV-stabilitással és láthatófény-áteresztőképességgel is rendelkezik, ami optimális felállás a fehér LED-es rendszerek számára.

Végül, de nem utolsó sorban az UR5639-et különböző elektronikai alkatrészek, de legfőképp LED-ek tokozására fejlesztette ki az Electrolube. Az UR5639 egy tiszta, átlátszó poliuretán műgyanta, amely kicsi viszkozitással és kis keménységgel rendelkezik, ezenfelül igen rugalmas és visszafogott exotermikus jellemzőjű. A megszáradt gyantával elérhető rugalmasság azt jelenti, hogy az alkatrészek kivezetései a kikeményítés alatt nincsenek nagymértékű mechanikai igénybevételnek kitéve.

Az Electrolube honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény