FőoldalGyártósorGyártósori, kétoldalas optikai vizsgálóállomás
2017. április 20., csütörtök ::

Gyártósori, kétoldalas optikai vizsgálóállomás

A Nordson YESTECH bemutatta innovációs tevékenységének legfrissebb gyümölcsét, az FX-942 típusszámú, kétoldalas optikai vizsgálóállomást. Az új FX-942 technológiai alapját egy 12 megapixel felbontású, öttengelyes, felső és oldali optikai analízist támogató vizsgálórendszer szolgáltatja. Az FX-942 lehetséges felhasználási lehetőségei a forraszgolyók, forrasztott kötések, kivezetésilleszkedés, idegenanyag stb. vizsgálata elektronikai hordozós rendszereknél

A 100 mm méretű térköz jóvoltából az akár nagy magasságú alkatrészeket is tartalmazó végszerelt rendszerek is vizsgálhatók, illetve az új berendezés akár egyedi ultraibolya fényű megvilágítással is megtámogatható, lehetőséget adva az alakkövető lakkozás automatizált vizsgálatára.

Az Advanced Fusion Lighting megvilágítási- és az új fejlesztésű képfeldolgozó technológia számos olyan technikai megoldás integrációját jelenti, mint például a háromdimenziós vizsgálat, színelemzés, normalizált korreláció, szabálykövető algoritmusok stb., ezáltal teljes vizsgálati lefedettség biztosítható, minden korábbinál alacsonyabb hibaráta mellett. Az FX-942 kép-a-képben funkciót és teljes MESill. Ipar 4.0-kompatibilitást is biztosít, végezetül az offline programozás lehetősége értékes időmegtakarítást jelent, a valósidejű statisztikai folyamatvezérlés (SPC) pedig kihozatalnövelésre ad lehetőséget.

A Nordson YESTECH honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény