FőoldalGyártósorÚj, nagy állóképességű kellékanyagok elektronikai gyártók számára
2017. március 02., csütörtök ::

Új, nagy állóképességű kellékanyagok elektronikai gyártók számára

Az Engineered Material Systems (EMS) bejelentette nagy állóképességű, vezető tintáit, szigetelőit és felületszerelési kellékanyagait. Az új, nagy állóképességű tinták és ragasztók nemcsak a hagyományos poliészter filmeken alkalmazhatók kiválóan, hanem az olyan nyújtható és hajlítható szubsztrátanyagokon is, mint a TPU

A CI-1036 típusjelű, ezüsttartalmú tinta PET (polietilén-tereftalát) vagy TPU (hőre lágyuló poliuretán) filmeken kiváló tartósságot biztosít. A DI-7542 jelű szigetelőtinta magas páratartalom-ellenállással és hajlási sérülési ellenállással rendelkezik a CI-1036 tintával és PET filmeken alkalmazás esetén. A DI-7540 jelű, feszíthető szigetelő ideális választás a hőre lágyuló poliuretánokhoz.

Az EMS tintáit és ragasztóit rigorózus környezeti- és fizikai teszteknek vetik alá, így még a legkedvezőtlenebb körülményeket biztosító áramköri hordozógyártási események együtt állása esetén is optimális, jó teljesítményt biztosít. A TPU-ra vagy hasonlóan lágy, hajlítható hordozóra épített, új formatényezőjű nyomtatott elektronikai alkalmazások új kapukat nyitnak meg az olyan újgenerációs alkalmazások fejlesztői előtt, mint a hordható elektronikai eszközök vagy elektronikus textilek.

Az Engineered Material Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény