FőoldalGyártósorNagy energiájú UV LED-es spotfényes szárítólámpa
2016. november 14., hétfő ::

Nagy energiájú UV LED-es spotfényes szárítólámpa

Az Intertronics bemutatta vadonatúj, Dymax BlueWave® MX-150™ UV LED-es spotfényes keményítő-szárító lámpáját, amely kiváló sebességet, konzisztenciát, megbízhatóságot és szervizélettartamot (vagyis a LED-es UV-keményítés minden lényeges előnyét) biztosít. A moduláris egység különálló, kompakt fényforrással rendelkezik, amely alkalmas asztali használatra is, de egyúttal kellően kicsi ahhoz, hogy robotokba vagy más, automata rendszerekbe integrálhassák

A BlueWave MX-150 a hagyományos spotlámpás keményítőrendszerekhez képest nagyobb, konzisztensebb UV-fényes szárítási intenzitást nyújt, amely akár 40 W/cm2 is lehet a 365, 385 vagy 405 nm hullámhosszokon. Ezt az intenzív szárítási energiát a fényforrás LED-chipje állítja elő, amely nagyon közel helyezkedik el a száradás pontjához. A szárítási intenzitás hatásfokát rontó fényvezető használata opcionális, az emitter pedig a vezérlőtől távol is telepíthető egy arra alkalmas helyen, energiaveszteség nélkül.

A BlueWave MX-150 kompatibilis egy sor UV- és látható fényre száradó anyaggal, köztük ragasztókkal, elektronikai iparban használt tokozóanyagokkal és bevonókkal, ideiglenes maszkokkal stb. A lámpa instant be- és kikapcsolási képessége jelentős mennyiségű energiát takarít meg, és hosszadalmas bemelegedési üzemállapotra sincs szükség. A szárítási profil a hőre érzékeny hordozók követelményei szerint is optimalizálható.

Az Intertronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény