FőoldalGyártósorÚj, automatizált folyadékadagoló rendszerek a pontos adagolásra, gyors és egyszerű programozással
2016. június 24., péntek ::

Új, automatizált folyadékadagoló rendszerek a pontos adagolásra, gyors és egyszerű programozással

A Nordson EFD PRO-sorozata intelligens képfeldolgozó CCD-kamerával rendelkezik, ami részletes képeket készít az alkatrészekről, majd ezeket nagy felbontású digitális fájlokká alakítja, és ezzel a kulcsfontosságú funkcióval leegyszerűsíti a munkaigényes programozást. A képfeldolgozó rendszer, az EFD kifejezetten a pontos folyadékadagoláshoz kifejlesztett, új DispenseMotion szoftverrel integráltan üzemel

A PRO4L-sorozatban emellett teljesen integrált lézeres magasságérzékelés is működik, ami a termék felületének magasságváltozásait észlelve korrigálja az adagolási magasságot, elkerülve ezáltal az egyenetlen lerakódásokat és az adagolófej vagy a munkadarab sérülését.

A PRO-sorozat speciális, képfeldolgozással irányított DispenseMotion szoftvere egyszerűbbé teszi a rendszerbe állítást, és az adagolási útvonal képernyőn megjelenített előnézetével megkönnyíti a programozást. Az adagolófejet pontosan a kívánt pontra lehet irányítani. A DXF-, CAD- és Excel-fájlok importálása és átalakítása egyaránt egyszerű. A valós, háromdimenziós mozgásvezérlés pontok, vonalak, körök, ívek, összetett ívek és komplex mintázatok könnyű programozását teszi lehetővé.

A Nordson EFD új rendszereit kifejezetten az EFD fecskendős és szelepes rendszereinek használatával végzett pontos folyadékadagolásra tervezték és konfigurálták. A 200×200-as, 300×300-as, 400×400-as és 500×500-as platformméretek az ügyfélalkalmazások széles körét lefedik, és önálló rendszerként vagy automatizált megoldások részeként egyaránt használhatók. Könnyen integrálhatók gyártósoros, forgóasztalos és raklap-összeállító rendszerekbe.

A EFD Inc.– Precision Fluid Systems Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény