FőoldalGyártósorKöltséghatékony, munkaasztali károsanyag-elszívó
2016. április 22., péntek ::

Költséghatékony, munkaasztali károsanyag-elszívó

Az új WellerZeroSmog EL megoldás ideális választás alapszintű, költséghatékony forrasztási alkalmazásokhoz. A kiváló minőségű, hosszú szervizélettartamú, karbantartásmentes, kefe nélküli EC fúvóventilátor 150 m3/óra szívóteljesítményt biztosít, gázextrakciós teljesítménye 2500 Pa

A távvezérléssel áram alá helyezhető és elektronikus szűrőriasztással rendelkező ZeroSmog EL akár két munkahely légtisztítására is alkalmas, és egyidejűleg képes mindkét felhasználó egészségügyi előírásoknak megfelelő védelmére. A flexibilis és állítható Easy-Click 60 karok segítségével a munkaasztal adottságaihoz könnyedén hozzáigazítható a berendezés, így a telepítése egyszerű, jellemzően kb. 4-5 perc alatt munkára fogható.

A nagy méretű, EPA H13 szűrő felülete 2,4 m2, élettartama hosszú. Ettől külön kezelhető és cserélhető a közepes finomságú por-előszűrő, az aktív szenes szivacs pedig hatékony gáztisztítást tesz lehetővé. A teljesítmény szabályozását az eszköz négy lépcsőben támogatja. Kialakításából adódóan hordozható, munkaasztal alá vagy annak felületére egyaránt telepíthető. A gyors és egyszerű telepítést az Easy-Click-rendszer szavatolja. A hosszú, karbantartásmentes élettartamért a kefe nélküli EC fúvóventilátoros kialakítás felelős, a szűrők cseréje mindenkor gyors és egyszerű.

A Weller honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény