FőoldalGyártósorÚj, 3D-s AOI-rendszerek
2016. április 15., péntek ::

Új, 3D-s AOI-rendszerek

Új, 3D-s AOI modelleket mutatott be a Viscom a többszörös díjnyertes S3088 rendszercsaládjában. Az új modellekkel a cég szándéka, hogy kiteljesítse a portfóliót és még szélesebb körben tudjon megoldást kínálni az alkalmazási igényekre

Az új, high-end S3088 ultra gold a 3D-s teljesítményt nagyobb felbontással kínálja a jelenleg piacon elérhető gépek zöméhez képest, számszerűleg a 3D-s méréseknél négyszer annyi adatpontot kínál. Az S3088 ultra és az új modell S3088 ultra blue a leguniverzálisabb AOI-megoldást kínálják számtalan opcionális bővítménnyel, illetve standardek alapján megálmodott és kínálatba felvett, gazdaságos változatok formájában.

Az S3088 sorozatú berendezéseknél elérhető vVision interfész gyors, intuitív programfejlesztést és a Viscom XM kameramodulok alapján kiváló sebességű vizsgálati sebességet biztosít. A minőségirányítási feladatokra az S3088 ultra kimagasló pontosságot és megbízhatóságot nyújt 03015 méretig, teljes körű hibavédelmet garantál akár kilenc nézettel és 3D-s ábrával, valamint alkatrészek magasságmérését is lehetővé teszi 25 mm magasságig.

A Viscom honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény