FőoldalGyártósorÚj, szelektív forrasztórendszer
2015. április 20., hétfő ::

Új, szelektív forrasztórendszer

A Manncorp új IS-T-300 szelektív forrasztógépe integrált, szelektív folyasztószerező és forrasztórendszer, amelyet kizárólag minőségi, állandósági és hatékonysági szempontok szerint terveztek meg úgy, hogy ezek mellett a befektetés megtérülése tekintetében is példamutató legyen. A mindössze kb. 60 ezer dollárról induló IS-T-300 teljes kiépítettséggel érkezik, amelynek része a lézeres vezérlésű hullámmagasság-kompenzáció, a nagy pontosságú, sugaras folyasztószer-adagolás és CAD-es adatimportálás is. Az IS-T-300 képes kétoldalas és vegyes szereléstechnológiás áramköri kártyák kezelésére is 300×500 mm méretig, amely opcionálisan 460×700 mm-re kiterjeszthető

A titánium forrasztartály és pumpa kompatibilis ólommentes és ón-ólmos forraszokkal is, és egy nagy teherbírású x/y/z mozgatómechanizmusra kerül felszerelésre, biztosítva a nagy megismételhetőségű, pont-pont és folyamatos forrasztást. A 360 fokban nedvesítő, 3—14 mm átmérőjű fúvókák ultrapontos, miniatűr hullámok létrehozására is alkalmasak akár 0,5 mm minimális légköz megtartásával a szomszédos alkatrészek között. A fúvóka testét úgy alakították ki, hogy nagy tisztaságú forrásból előfűtött nitrogént fecskendezzen be, és a hullámot teljesen körbeölelje, ezzel kiváló integritású, oxidációmentes forrasztott kötéseket létrehozva.

A rendszer része a Microdrop Jet-Fluxer is, amely a 0,2 mm-es fúvóka segítségével pontosan mért pontokat vagy folyamatos áramlást alakíthat ki alkoholból vagy vízbázisú folyasztószerekből. Az első osztályú minőségű, rozsdamentes acélfelépítmény ellenáll a legagresszívabb folyasztószereknek is. A szelektív folyasztószerezés biztosítja a megfelelő nedvesítést, csökkenti a folyasztószer-fogyasztást és a maradékképződést. A folyasztószerezőt szintén az x/y mozgató mechanizmusra szerelték, sebessége elérheti az akár 400 mm/s-ot is.

A Manncorp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény