FőoldalGyártósorÚj, LED-alapú megoldás UV-fényre érzékeny anyagok kikeményítésére
2015. április 15., szerda ::

Új, LED-alapú megoldás UV-fényre érzékeny anyagok kikeményítésére

A LED-UV Chain Conveyor segítségével minden, ultraibolya fényre érzékeny anyag (pl. vastagrétegek védőlakkjai, gyanták stb.) kikeményíthető. A kikeményítést eddig többnyire higanygőzös UV-lámpákkal végezték, az időközben kifejlesztett UV-LED technológia azonban sokkal jobb hatásfokú és környezetbarát alternatívát biztosít erre a célra

A higanygőzös lámpákkal ellentétben a LED-es kikeményítőmegoldásokban természetesen félvezetők adják az ultraibolya fényt. A BELTRON az UV-LED technológiát teljes hatékonyságában, teljesítményében és megbízhatóságában aknázza ki.

A LED-UV Chain Conveyor mellett további, fontos érvek is szólnak. Ezek a kompatibilitás sokféle hordozómérettel (akár 240×400 mm-ig és 20-110 mm magasságig), elektromos vezérlésű hűtőrendszer, SPS komputeres vezérlés. A sebesség a gyártási ciklusidőkhöz, valamint a szükséges UV-fénydózishoz igazítható. A konvencionális megoldásokhoz képest a BELTRON LED-UV-rendszere helytakarékossági szempontból is előnyösebb.

A LED-UV Chain Conveyor az áramköri hordozók nyomtatásában, az elektronikai összeszerelésben, a műanyagiparban, az építőanyag-iparban, a textiliparban, a csomagolóiparban, a gyógyszeriparban, a gépjárműiparban és az üvegiparban is előnyösen alkalmazható.

A BELTRON honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény