FőoldalGyártósorÚj IPC szabvány oktatása a hazai szakmai továbbképzésben
2014. augusztus 19., kedd ::

Új IPC szabvány oktatása a hazai szakmai továbbképzésben

Ősztől megjelent az IPC-A-600H A nyomtatott áramköri lapok elfogadhatósága (Acceptability of Printed Boards) című szabvány oktatása a Microsolder Kft. tanfolyami kínálatában. A szabvány maga, gazdagon illusztrált, ipari konszenzuson alapuló dokumentum, amely az IPC-6012C és az IPC-6013C szabvány (a merev illetve a hajlékony nyomtatott áramköri lapok minősítése és működési előírásai) követelményeire építve az csupasz (még be nem ültetett) nyomtatott huzalozású áramköri lapok minőségbiztosításának és vizuális ellenőrzést követő elfogadhatóságának feltételeit tartalmazza

A tanfolyam rendkívül hasznos mindazoknak, akik nyomtatott áramköri lapok vizuális ellenőrzésével foglalkoznak, akár áramköri lap gyártó, akár azt felhasználó üzem alkalmazásában, illetve műszaki beosztású munkatársaknak (beosztottaknak és bármely szintű vezetőknek egyaránt), akik nyomtatott áramköri lapok gyártása vagy felhasználása során kapcsolattartásért, folyamatok irányításáért, felügyeletéért, minőségének biztosításáért felelősek.

A tanfolyam, mint a többi IPC szabvány oktatása is, nemzetközi érvényességű tanúsítással zárul.

Az IPC-A-600 képzés beindításával a Microsolder Kft. már mind az öt IPC szabványt oktatja alkalmazástechnikai (CIS) szinten, amelyre az IPC világszerte egységes képzési és tanúsítási anyagot és rendszert dolgozott ki. Kettő közülük, az IPC-A-610 és az IPC-7711/7721 tréneri (CIT) szinten is elsajátítható náluk.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény