FőoldalGyártósorVezetőpályák azonnali létrehozása áramköri kártyákon
2014. április 23., szerda ::

Vezetőpályák azonnali létrehozása áramköri kártyákon

A CircuitWorks sorozatú vezető tintás tollakat a gyártó Intertronics azon mérnökök és technikusok figyelmébe ajánlja, akik az elektronikai gyártáson belül is elsősorban a javításban érdekeltek. Az új ceruzák ezüst vagy nikkel anyagból azonnal vezetőpályákat hoznak létre merev vagy flexibilis áramköri hordozókon, amely hasznos eszköze a prototípusgyártásnak, reworknek vagy javításnak. Az így felrajzolt huzalozási pályák néhány perc alatt megszáradnak, és alkalmazkodnak a legtöbb elektronikai iparban használt anyaghoz

Kétféle ezüsttöltésű vezető ceruza szerepel jelenleg a kínálatban: a CW2200 merev, a CW2900 pedig flexibilis áramköri hordozókhoz való, beleértve a Mylar, Melinax vagy ITO változatokat is. Ha az alkalmazás költségérzékeny, a gyártó javaslata a nikkeltartalmú CW2000 modell, amely jó elektromos vezetési tulajdonságokat és gazdaságos felhasználást kínál.

Az Intertronics kínálja a CircuitWorks CW3300 bevonóceruzát is, amely vezetőpályák, alkatrészek és egyéb érzékeny részek védelmére és elszigetelésére szolgál. A CW3300 akril anyagú alakkövető lakkozást valósít meg, amely védelmet nyújt rövidzárlatok, páratartalom, horzsolódások, gombák és egyéb környezeti ártalmak ellen. Használatával egyszerűen javíthatók a forrasztási maszkok prototípuskészítés, sorozatgyártás vagy javítás során is, a végeredmény pedig nagy ellenálló-képességű, nagy dielektromos erejű bevonat. A polimeres alakkövető bevonat megakadályozza az ívek és rövidzárlatok, valamint elektrosztatikus kisülés kialakulását. Tartalmaz fluoreszcens indikátort is, amely egyszerű vizuális ellenőrizhetőséget tesz lehetővé. Ez az egyszerűen használható termék kiváló védelmet nyújt a magas páratartalom ellen, és megfelel a MIL-I-46058C és IPC-A-610E előírásoknak is.

Az Intertronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény