FőoldalGyártósorÚj, automata szelektív forrasztógép
2014. február 14., péntek ::

Új, automata szelektív forrasztógép

Az InterSelect bejelentette Model IS-B 335S típusnevű, automata szelektív forrasztóberendezésének piaci megjelenését. Az IS-B 335S egy költséghatékony megoldás szelektív forrasztásra, és főbb ismérvei között a MicroDrop sugaras folyaszószer-adagolót, a felső és alsó oldali fűtőt, a beágyazott PC-t, a Windows-alapú vezérlőszoftvert, valamint a szimpla forrasztartó edényt említhetjük meg. Az új rendszer erényeinek sorát tovább erősíti a szerény karbantartási igény, amely a tartósan megismételhető és kiváló pontosságú forrasztáshoz elengedhetetlen

A gazdaságos, automata üzemelés elősegíti a kézi munkafolyamatok elkerülését. A forrasztási program megírását a forradalminak tekinthető PhotoScan Software Editor rendszer támogatja, amely a konkurens rendszereknél szükséges néhány óra helyett gyakorlatilag percekben mérhető programozási munkát ró csupán a személyzetre. A kimagaslóan jó kihozatali arányt az elsőrangú forrasztási pontosság és megismételhetőség szolgálja, így a rendkívül szerény karbantartásigényű géppel gyorsan megtérül a befektetett összeg. A percenként akár 700 hüvelyk forrasztási sebességű gép a piac egyik leggyorsabb rendszere, az átbocsátóképesség ráadásul meg is duplázható az intelligens, dupla fúvókás technológiai megoldás beépítésével.

A Model IS-B 335S kompatibilis az ólmos és ólommentes gyártástechnológiákkal, rendkívül könnyen használható, és az InterSelect exkluzív amerikai partnere, a DDM Novastar teljes támogatását élvezi.

Az InterSelect honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény