FőoldalGyártósorKiváló vizuális ellenőrizhetőség
2013. szeptember 24., kedd ::

Kiváló vizuális ellenőrizhetőség

A páratartalmi kérdések specialistája, a Super Dry új megoldást mutatott be deszikkánsok (szárítószerek) tárolására. A cég jelenlegi ultraalacsony páratartalmú szárító- és tárolószekrény kínálatát kiegészítő ESDA „360 View" szekrények ESD-biztos akril tárolórészt tartalmaznak, amely minden irányból vizuális betekintést nyújt a teljes szekrény tartalmára

A szekrények beállási ideje alapvető fontosságú teljesítménytényező, hiszen a gyakori és hosszabb idejű ajtónyitások befolyásolják a tárolt anyagok mikroklímáját. A Super Dry® 360 View szekrények gyors és biztonságos vizuális ellenőrzést tesznek lehetővé, a páratartalomra érzékeny tárolt elemek pedig optimális, az RH környezetük 1%-án belüli védelemre számíthatnak. Az ESD-biztos tárolórész egyedileg zárható ajtókkal rendelkezik, amelyek figyelmeztetnek a túl hosszú ideig tartó nyitott állapotra ill. a határértékeket meghaladó RH-ra. A tíz krómacél polc összesen akár 181 kg-mal terhelhető, és elektromosan vezető kerethez csatlakoznak. A szekrényhez természetesen ESD-s karszalagos is csatlakoztathatók.

Az integrált U2000 sorozatú szárítóegység 1% pontosságú RH-t biztosít. A külső vezérlőpanel és digitális kijelző kényelmesen beállíthatóvá teszi az RH, riasztási és kalibrációs paramétereket. A vonatkozó folyamatadatokat precíziós adatrögzítő naplózza, amely 0,8% pontosságú digitális szenzorral és USB kimenettel is rendelkezik.

A Super Dry honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény