FőoldalGyártósorKis helyigényű, gőzfázisú forrasztó rendszer
2013. szeptember 19., csütörtök ::

Kis helyigényű, gőzfázisú forrasztó rendszer

rehmA Rehm Thermal Systems bemutatta legújabb, nagyteljesítményű, kisebb helyigényű, gőzfázisú újraömlesztéses forrasztórendszerét. A CondensoXS-nél 25%-kal kisebb területigényű CondensoX folyamatképessége megegyezik a többi terméksorozat tudásával
A fejlődő elektronikai gyártó- és javítóiparnak a piaci folyamatok miatt kénytelen-kelletlen alkalmazkodnia kell azokhoz a műszaki/gazdasági feltétekhez, amelyeket a csökkenő raszterosztás, kisebb hőmérsékleti toleranciák és ólommentes forraszok írnak elő. A nagy termikus tömegű termékek további igénybevételt jelentenek az újraömlesztéses forrasztási folyamatokra.

A gőzfázisú forrasztást az újgenerációs tokozási változatok és az egyenletesebb fűtésre vonatkozó követelmények hívták életre. A csúcstechnológiás gőzfázisú rendszerek lehetővé teszik, hogy a folyamatokat alacsonyabb hőmérsékleten végezzük és ezzel nagyobb termikus energiamennyiséget közvetítsünk, csökkentve az áramköri kártyákra jutó terhelést és növelve a forrasztott kötések megbízhatóságát.

A Rehm CondensoX sorozatú, gőzfázisú újraömlesztéses forrasztógépei kiváló megoldást nyújtanak ezekre a problémákra. A szabadalmaztatott CondensoX eljárás alapja a befecskendezés, valamint a hőmérséklet és nyomás (vákuum) együttes vezérlése, amely igen pontos és univerzális paraméterű újraömlesztéses forrasztást tesz lehetővé. A nagy termikus tömegű egységek ólommentes forrasztásának összetett követelményeit is mérő CondensoX alkalmas még a legnehezebb egységek gyors és megbízható forrasztására is. A befecskendezésen alapuló termikus profilkészítés gyerekjáték, és már mindössze három lépésben is teljesíthető, öt lépésnél pedig már üregképződést csökkentő vákuummal is dolgozunk. A szerelt áramköri kártyák vízszintes továbbítása megakadályozza az alkatrészek megcsúszását, és csökkenti a selejtarányt és javítandó egységek számát.

A saját kategóriájában vezető energiahatékonyság minden Rehm gyártmányú újraömlesztéses forrasztógép sajátja, ez alól természetesen a CondensoX gépek sem jelentenek kivételt. A most bejelentett CondensoX újdonság pedig még a CondensoXS-nél is kisebb méretben, 25%-kal kisebb helyigénnyel is elérhető azzal, hogy a kártyákat a gép elején, a hűtőrendszer alatt tölthetjük a rendszerbe. A gőzfázisú újraömlesztéses forrasztógépek új erőre kapásának kiváló példája a Rehm CondensoX, amely teljesíti az újgenerációs áramköri tokozások, ólommentes forrasztás és nagy termikus tömegű rendszerek elektronikai szerelésére vonatkozó követelményeket.

A Rehm Thermal Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény