FőoldalGyártósorIntelligens vizsgálórendszer szelektív forrasztások analízisére
2013. augusztus 28., szerda ::

Intelligens vizsgálórendszer szelektív forrasztások analízisére

A GOEPEL electronic olyan új, saját fejlesztésű kamera- és megvilágítási rendszeren alapuló megoldást mutatott be szelektív forrasztott kötések optikai vizsgálatára, amely külső tesztcellákba integrálható. Az integrációs csomag tartalmaz egy egyedi tervezésű, 4 Mpixeles, gigabit Ethernet interfészes BUZZARD kamerát, több színképes megvilágítást, valamint egy PC-t a hozzá tartozó szoftverrel egyetemben. A kamera és a megvilágítási szisztéma már sikeresen levizsgázott a GOEPEL-féle, szerelt nyomtatott huzalozású hordozókat vizsgáló OptiCon AOI rendszerében, és lehetőséget ad speciális követelmények szerinti konfigurálásra is

A 4 megapixeles felbontású, integrált Power PC-vel is rendelkező BUZZARD kamera kiváló képminőséget és egy sor olyan funkciót nyújt, amelyek felhasználhatók a képek előfeldolgozására, pl. kiegyenlítésre, árnyékkorrekcióra, szűrésre stb. A rendszer további különlegessége a több színképes megvilágítás, amely az ultraibolya és infravörös között lefedik a teljes színspektrumot, vezérlési és lefedettségi konfigurálhatóságot biztosítanak, így minden feltétel mellett kiváló, nagy kontrasztarányú felvételek készítését teszik lehetővé az alkatrészekről és forrasztott kötésekről. A BUZZARD kamera az újgenerációs, több CCD érzékelőre épített kamerarendszerek első fecskéje.

Az integrációs csomag szerves része a könnyen használható TOM Line szoftver is, amely ipari alkalmazásokhoz készült. Ennek része a számos tesztfunkció, amelyek alkalmasak a furatszerelt kötések, rövidzárlatok, forraszfröccsenések stb. kiértékelésére. A szoftver távvezérléssel futtatható és vezérelhető. Az integrációs csomag kizárólag olyan alkatelemeket tartalmaz, amelyek a GOEPEL electronic üzemegységeiben kerültek kifejlesztésre és gyártásra. Ennek egyik legfontosabb előnye, hogy a rendszerintegráció, szerviz és szolgáltatás gyors, egyszerű és kimagasló minőségű.

A GOEPEL electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény