FőoldalGyártósorTöbb darabos stenciltisztító-rendszer
2013. július 26., péntek ::

Több darabos stenciltisztító-rendszer

Az A-Tek Systems Group bejelentette, hogy az alá tartozó Kolb Cleaning Technology megjelentette legújabb tisztítórendszerét, a PS300 2HY-t. A PS300 2HY a kompakt C-széria legújabb tagja, kialakítását tekintve tehát egy hibrid, több darabos stenciltisztító, amely a szitamaszkokon felül forrasztott nyomtatott huzalozású hordozók, forrasztókeretek tisztítására is alkalmas, ugyanazon platformon belül. A PS300 2HY a Kolb C-osztályban a legkisebb méretű, többfunkciós tisztítógép, amely két tartályt és háromkörös rendszert tartalmaz, így a még az ultra nagy tisztaságot követelő alkalmazásokhoz is tökéletesen megfelel

Teljesen automatikus, egykamrás rendszer lévén a PS300 2HY-ban 3-4-lépéses PowerSpray tisztítási rendszert üdvözölhetünk. A szabadalmaztatott PowerSpray technológiát a Kolb fejlesztette, központi része pedig a nagy nyomású, nagy térfogatú pumpák, amelyek a tisztítófolyadékokat speciális adagolókon keresztül permetezik a tisztítás alatt lévő szerelvényekre. A teljesen automatikus, 3ill. 4-lépéses tisztítási folyamat a tisztítás, csapvizes öblítés, ioncserélt vizes öblítés, valamint forrólevegős szárításból állhat.

Az „all-in-one" filozófia jegyében megtervezett, egyedi és univerzális Kolb PS300 2HY egy komoly hozzáadott értéket kínáló, hatékony megoldással teszi teljessé a Kolb C-osztályt. A PS300 2HY vezérlését PLC látja el, és minden szükséges ill. vonatkozó használati paramétert támogat. A háromállásos programválasztót a gyárban előre konfigurálják, azonban a szennyezettség típusa és szintje függvényében a tisztítási ciklusok teljesen testre szabhatók a felhasználó által. Későbbi használat céljára összesen akár 99 ilyen programot lehet írni és a gépben letárolni.

Mint minden Kolb rendszer, úgy a PS300 2HY is el van látva minden korszerű biztonsági rendszerrel, így interlock reteszelőkkel, mester-reteszelővel, az A és B tartályokat is figyelő, nyomásvezérlő kapcsolókkal. A gép a tisztító és öblítő folyadékokat és zárt hurkú vezérléssel kezeli és forgatja vissza, így biztosított a környezeti előírásoknak való megfelelés és a szerek hatékony használata.

A 80×150 cm helyigényű, ergonomikus felhasználást biztosító PS300 2HY akár 780×950 mm méretű szerelvények tisztítására is képes. Rozsdamentes acél felépítménye elektrolízisálló anyagokat alkalmaz, és tanúsítvány igazolja alkalmasságát a napelemcella-gyártásban.

Az A-Tek Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény