FőoldalGyártósorKimagasló pontosságú és sebességű beültetőgép
2013. június 25., kedd ::

Kimagasló pontosságú és sebességű beültetőgép

A Manncorp népszerű MC sorozatú SMT pick & place gépeivel megegyező architektúrára épülő, MC-400 típusnevű újdonságot kifejezetten olyan startup cégek, termékfejlesztő laboratóriumok, valamint prototípusokat és kis sorozatokat gyártó szerződéses elektronikai gyártók igényeire méretezték, akik nem szeretnének megalkuvást kötni a pontosságot és gyorsaságot illetően. Az MC-400 hosszú távú befektetésnek is ideális, hiszen a gyártási mennyiség növekedésével párhuzamosan az adagolók, szoftverek, tartozékok stb. is bővíthetők, amelyek ráadásul teljesen kompatibilisek az MC termékcsalád többi tagjának bővítményeivel

A felső és alsó gépi látás előnyeit is használó MC-400 kompatibilis 0201 méretkódú chipalkatrészekkel, BGA, CSP és 15 mil-es QFP tokozású integrált áramkörökkel. A beültető pontossága ±0,05 mm, sebessége 3000 alkatrész/óra is lehet. Az MC-400 kivételes pontosságának kulcsa a rendkívül masszív, tartós felépítése, amely köztudott előnye minden MC sorozatú beültetőgépnek. A zárt hurkú, szervós, x-, y-, z- és Θ-tengelyek mentén a gép mozgását egyformán nagyon pontos, nagyfelbontású, digitális enkóderek vezérlik.

Még a 64 egyedi intelligens adagolóval teljesen feltöltött MC-400-nál is 415×320 mm a legnagyobb beültetési terület. A géphez sokféle adagoló érhető el opcionálisan. A berendezés Windows-alapú szoftvere CAD adatok importálása és a két, tanítható kamera útján is biztosít lehetőséget a programozásra, a nyomtatott huzalozású hordozó virtuális szimulációja pedig ellenőrzésre ad módot. A nagy mennyiségű alkatrészadatot és vizuális információt tartalmazó könyvtárak lefedik a tokozási típusok és méretek legnagyobb részét, az intelligens adagolókkal létesített összeköttetés pedig kiváló módját adja az optimalizálásnak és raktárkészlet-kezelésnek. Az alkatrészkönyvtárnak része a forraszpaszta- és ragasztópöttyök ill. –csíkok, felkészítve a gépet az opcionális adagolófej kezelésére. A gyártási igények esetleges megnövekedését a gép úgy támogatja, hogy a gyártási adatokat nagyobb MC-sorozatú gép számára értelmezhető módon tudja exportálni.

A Manncorp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény