FőoldalGyártósorTöbbfunkciós asztali gyártógép
2013. április 22., hétfő ::

Többfunkciós asztali gyártógép

A nyomtatott áramköri hordozótechnológiák specialistája, a Rainbow Technology Systems laboratóriumi K+F-prototípusgyártási, ill. kis darabszámú sorozatgyártási alkalmazásra asztali lakkozó-, lamináló- és képalkotó rendszert mutatott be. A kompakt méretű Rainbow Desktop Coater gép finom rajzolatvastagságot, és akár 12×15 hüvelyk méretű hordozókat támogat, automata csúszókocsija pedig biztosítja az egyenletes bevonatvastagságot (az adagolók az alapcsomagban is megtalálhatók)

Az automata csúszókocsihoz továbbá a laminálóhenger, az érintős tisztító és az UV LED-es beszárítórúd könnyedén csatlakoztatható, így egy sor folyamat könnyűszerrel kivitelezhető a berendezéssel.

A gép egyéb tekintetben is rendkívül egyszerűen konfigurálható, üzemeltethető és karbantartható. Ezt segíti elő a sebesség állíthatósága is, amely pontosan szabályozhatóvá teszi a lakkozás és beszárítás sebességét is. A gépben alkalmazott technológiák java a Rainbow Process Unit nyomtatott áramköri hordozógyártó rendszerben már kipróbálásra is került.

A Rainbow Desktop Coater ideális akár A4 méretű, egyoldalas áramköri hordozók prototípusvagy kis sorozatú gyártására. A nyomtatott áramköri hordozógyártást leszámítva a Rainbow Desktop Coater sok egyéb alkalmazásban is használható, amelyekben hordozóra kell precíziós bevonóréteget felvinni.

A Rainbow Technology Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény