FőoldalGyártósorSoha nem látott megoldások a kiöntőanyagok előkészítésében
2011. május 06., péntek ::

Soha nem látott megoldások a kiöntőanyagok előkészítésében

Az önterülő kiöntő anyagoknál tesztelt és jól bevált A300-as előkészítő és adagoló berendezés, jól átgondolt konstrukciójának köszönhetően meghódította a piacot. A további fejlesztések során különösen nagy figyelmet szenteltünk a folyamatoptimalizálásnak és ellenőrzésének. Ezzel is megkönnyítve a gépkezelők munkáját és növelve a berendezések hatékonyságát

Az új A310 piaci bevezetésével a berendezés kezelhetőségét a 7 hüvelyk képátlójú érintőképernyővel és a teljesen grafikus kezelőfelülettel egy magasabb szintre emeltük. Rengeteg hasznos funkcióval egészült ki a kezelőfelület. Ilyen például az időzítő funkció, automatikus figyelmeztetés, ha az anyagtovábbító pumpák, vagy a vákuumszivattyúk karbantartása esedékessé válik, a paraméterek megadása adatbázisból. A folyamatellenőrzés a számos letisztult formájú és intelligens alkatrésznek köszönhetően könnyebb, mint valaha. Az önkalibráló anyagszintjelző, a beépített anyag megvilágítás, az anyagtovábbító pumpa pozíciójelző LED-jei, csupán csak példák a rengeteg újításra. Az A310-es alapberendezés számos olyan funkciót tartalmaz, amik az A300-ban csak extra opcióként voltak elérhetőek.
Hűen a korábbi Scheugenpflug rendszerekhez, az új A310 is képes a legkülönfélébb paszták köztük az abrazív (pl. szemcsés) anyagok előkészítésére is. Az adagolt anyagokat a lehető legrövidebb idő alatt átkeveri, így biztosítva az optimális anyaghomogenitást és a legmagasabb szintű folyamatstabilitást.

Az ELAS Kft. honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény