FőoldalGyártósorÚj Glob Top védő- és kiöntőanyagok
2011. március 30., szerda ::

Új Glob Top védő- és kiöntőanyagok

A hőközlésre vagy UV-behatásra kikeményedő epoxi védő- és kiöntőgyanták választékát bővítik a Master Bond anyagai. A gyakorlatban az alkatrészvédelem és a gyártósorok követelményei nagyon összetettek, sokszor ellentmondásosak lehetnek

Jól reprodukálható méretű cseppentés Jól reprodukálható méretű cseppentés
Általános követelménynek mondható a nedvességtől, a korrozív anyagoktól való védelem, a mechanikai hatásokkal, rázással szembeni jó ellenálló képesség, valamint a jó dielektromos tulajdonságok. Ugyanakkor az alkalmazástól függően hol jó hővezető képességre, hol pedig hőszigetelő tulajdonságokra van szükség. Az anyagok jól reprodukálható, tömeges felvitele pedig az adagolórendszerhez jól illeszkedő reológiai tulajdonságokat követel meg.

Gyártósorba illesztett (on-line) diszpenzer Gyártósorba illesztett (on-line) diszpenzer
A gyártósori ütemidők jól behatárolják a gyanták kötési idejével szembeni elvárásokat is. Az újabb típusok például 200 W/hüvelyk higanygőzlámpa-besugárzás hatására vastagságuktól függően (amely max. 6 mm lehet) néhány másodperctől 1 ... 2 percig terjedő időtartam alatt keményednek ki. A felhasznált anyagoknak meg kell felelniük az összes környezetvédelmi követelménynek, és tárolásuk a lehetőség szerint a felhasználásig több hónapon át sem igényelhet különleges követelményeket.

A Master Bond honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény