FőoldalArchívumA Farnell weboldalának új funkcióival továbbra is szabványt állít fel az online tranzakciókban
2009. szeptember 22., kedd ::

A Farnell weboldalának új funkcióival továbbra is szabványt állít fel az online tranzakciókban

A Farnell - az elektronikai alkatrészek vezető forgalmazója - számos új kezdeményezés és folyamat bevezetésével továbbra is fejleszti és bővíti az iparágban vezető weboldalát annak érdekében, hogy felgyorsítsa és megkönnyítse a termékek kiválasztását és megrendelését. Az eÁrajánlat bevezetésével a webes fiókkal rendelkező vásárlók közvetlenül a Farnell weboldalán keresztül kérhetnek árajánlatot

Az online ajánlatkérés után azonnal egy e-mailt kap, amelyben a linkre kattintva megerősítheti az ajánlatkérés részleteit. A vásárlók ezután az online rendelés előtt kiegészíthetik vagy módosíthatják az ajánlatkérésüket. A webes fiók létrehozásához szükséges regisztráció gyorsan és könnyen elvégezhető.

Egy új, a 'Kapcsolódó termékek' funkció is bevezetésre került. Ez a hasznos funkció a webes fiókkal rendelkező vásárlóink számára a jelenlegi választásukhoz kapcsolódó termékeket javasol, amelyeket lehet, hogy szívesen megvásárolnának. Ez a funkció értékes időt takarít meg azáltal, hogy a vásárlóknak nem kell új keresést végezniük.

Egy másik új funkció a 'Gyártók áruháza', amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy gyorsan és könnyen mozogjanak a kívánt márkák / szállítók között. A gyártók nevei a Farnell kezdőoldalán lévő keresési fülre kattintva érhetők el. A nevekre kattintva a felhasználó az adott gyártó áruházába juthat, ahol egy szalagcím és az adott gyártó termékkategóriáinak felsorolása látható hivatkozásokkal.

A 'Hozzáadás a kosárhoz' funkció szintén egy új, főbb webes fejlesztés. Ez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az adott oldal elhagyása nélkül árucikkeket helyezzenek a bevásárlókosarukba. Korábban a felhasználók elhagyták a termék oldalát, amikor árucikket helyeztek a bevásárlókosárba. A fejlesztés lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a vásárlásukra összpontosítsanak, továbbá szükségtelenné teszi a termékoldalakon való újbóli keresést.

A Farnell weboldalának legújabb fejlesztéseiről Gareth Wray, a Premier Farnell eKereskedelmi Műveletek világszintű vezetője így nyilatkozott: "Az online vásárlás élményének folyamatos fejlesztése elsődleges fontosságú vállalatunk számára, mivel növelni szeretnénk azon vásárlóink számát, akik online válogatják ki és vásárolják meg termékeiket. Jelenleg a Farnell európai értékesítésének több mint 55%-a e-kereskedelmen keresztül bonyolódik, és ezen átmenet állandó sebessége bizonyíték a webes szolgáltatásunk könnyű használhatóságára és hatékonyságára."

A Farnell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény