FőoldalArchívumCanon-HP együttműködés az irodai munkafolyamat megoldások területén
2009. szeptember 17., csütörtök ::

Canon-HP együttműködés az irodai munkafolyamat megoldások területén

A Canon és a HP kibővített együttműködésük keretein belül a multifunkciós irodai rendszerek új kínálatát vezetik be. Az új rendszerek ötvözik a Canon legkorszerűbb vállalati multifunkciós eszközeit, szolgáltatásait és támogatását a HP hálózati nyomtatási, nyomtatókezelési és a munkafolyamat megoldásaival

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata és a HP a mai napon bejelentette, hogy kibővített együttműködésük keretein belül a multifunkciós irodai rendszerek új kínálatát vezetik be a piacra, illetve forgalmazzák közösen. Az új rendszerek ötvözik a két vállalat által kínált előnyöket: a Canon vezető multifunkciós készülékeit és a HP vállalati nyomtatási és képalkotó eszközeit.

A Canon és a HP már korábban megalapozott szövetsége lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a webes felületű megoldások új körét biztosítsák ügyfeleik számára. Az új rendszerek egyesítik a Canon kiváló multifunkciós feldolgozó- és képalkotó-rendszereit a HP vezető eszközkezelésével, informatikai integrálhatóságával, és az irodai munkafolyamatokkal kapcsolatos megoldásaival.
Az EDS - a HP egyik leányvállalata - által biztosított szélesebb körű szoftver- és szolgáltatáskínálat, a HP nyomtatás-felügyeleti megoldásai, valamint a Canon globális szolgáltatásai, és terméktámogatása révén a vállalati ügyfelek az iparág egyik legátfogóbb kínálatát érhetik el. A Canon és HP kooperációjának köszönhetően az ügyfelek költségeiket csökkentve növelhetik szervezetük hatékonyságát.

Az együttműködés lefedi a két vállalat jelenlegi és jövőbeli termékválasztékát, így az ügyfelek a teljes irodai nyomtatási infrastruktúra gépparkjára érvényes kompatibilitást élvezhetnek. A Canon és a HP kihasználhatják egymás eszközkezelési és külső fejlesztésű szoftvereket tartalmazó kínálatának előnyeit is: többek között a Canon imageWARE Enterprise Management Console és a Canon MEAP, valamint a HP Web Jetadmin és HP Open Extensibility Platform alkalmazásokat. A kibővített termék-, és szolgáltatáskínálat várhatóan az észak-amerikai és európai ügyfelek, valamint e területek globális ügyfelei számára lesz elérhető.

"Alig várjuk, hogy a HP-val kötött új szövetség révén a Canon sokoldalúan felhasználható, kiváló teljesítményű multifunkciós termékeit egy szélesebb felhasználói körhöz juttathassuk el" - mondta Masaki Nakaoka, a Canon Inc. irodai képalkotó termékekkel foglalkozó részlegének vezérigazgatója. "Reméljük, hogy az együttműködés mindkét vállalat ügyfelei számára jelentős előnyökkel jár majd, miközben hozzájárul a Canon, és a HP további növekedéséhez egyaránt" - tette hozzá Nakaoka.

"A HP hosszú ideje piacvezető olyan termékek, szoftverek, szolgáltatások és megoldások tekintetében, amelyek a képalkotás és a nyomtatás terén a vállalati ügyfelek hatékonyságnövelését szolgálják. A HP megoldásai mindezt a megbízhatóság, a minőség és a dokumentumok professzionalitásának megőrzése mellett biztosítják" - mondta David Murphy, a HP képalkotási és nyomtatási részlegének alelnöke. "A Canonnal kialakított, egyre szélesebb körű informatikai megoldásokra irányuló együttműködésünk segítségével ügyfeleink a képalkotó és nyomtatási, valamint általános üzleti munkafolyamatokkal kapcsolatos igényeik terén egyaránt növelhetik hatékonyságukat" - egészítette ki Murphy.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény