FőoldalArchívumPRIMERGY TX100 S1: sokoldalú szerver a KKV-k működési és költséghatékonyságának javítására
2009. augusztus 27., csütörtök ::

PRIMERGY TX100 S1: sokoldalú szerver a KKV-k működési és költséghatékonyságának javítására

A Fujitsu PRIMERGY TX100 S1 szervere Az új PRIMERGY TX100 S1 a kisvállalatok ideális alapszintű szervere. A Fujitsu bemutatta PRIMERGY TX100 S1 elnevezésű szerverét, az Econel 100 S2 utódját. A TX100 S1 minden idők legmegfizethetőbb PRIMERGY szervere, tökéletes megoldás a működési hatékonyságuk, teljesítményük és biztonságuk javítására törekvő kis- és középvállalatoknak (KKV). Így már a KKV-k is teljes értékű üzleti szervert használhatnak a PC és a külső lemezes tároló kombinációja helyett

A PRIMERGY TX100 S1 költséghatékony és megbízható szervermegoldás azoknak a KKV-knak, amelyek adataik biztonságát és hatékonyságát kockázatják, ha PC-t használnak szerverként. Ez a rendszer egy PC áráért biztosít megbízható infrastruktúrát - 4 TB integrált tárkapacitással, csúcsteljesítménnyel és RAID 0/1 szintű biztonsággal. A biztonsági mentést és archiválást támogató opcionális szalagmeghajtó rendszer tovább növeli az adatbiztonságot és segíti a hatósági előírások betartását. A PRIMERGY TX100 S1 a fájltárolás központosításával, a nyomtatási feladatok összehangolásával, valamint a számlázási, beszerzési, e-mail és internetszerver-alkalmazások támogatásával fokozza a felhasználó vállalat működési hatékonyságát és teljesítményét.

A Fujitsu társadalmi felelősségvállalási irányelveivel összhangban a PRIMERGY TX100 S1 kielégíti az EPA és az ENERGY STAR 5.0 szabvány követelményeit, ezáltal működési költséget illetve energiát takarít meg. A légáramlás gondos megtervezésének köszönhetően kivételesen halkan működik. Tökéletes megoldás szűkös irodai környezetben, ahol a felhasználók a szerver közvetlen közelében dolgoznak, és emiatt kerülni kell a hangos szerverrendszer okozta zajterhelést.

Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions x86-os szerverekért felelős alelnöke így nyilatkozott az új termékről: "Manapság sok kisvállalat használ normál PC-t szerverként költségszempontok miatt, abban hitben, hogy forrásaik nem elegendőek valódi szerverinfrastruktúra megvásárlásához. A PC-k azonban nem folyamatos működésre készültek, és az ilyen cégek értékes adataik elvesztését és működési hatékonyságuk csökkenését teszik kockára. Az új PRIMERGY TX100 S1 vásárlói gazdaságos és megbízható infrastruktúrához jutnak működési hatékonyságuk javítására."

A termék Magyarországon szeptembertől érhető el.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény