FőoldalArchívumAPC - Microsoft együttműködés az áttekinthető, könnyen irányítható adatközpontokért
2009. október 02., péntek ::

APC - Microsoft együttműködés az áttekinthető, könnyen irányítható adatközpontokért

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy csatlakozott a Microsoft System Center Alliance programhoz. Az APC InfraStruXure® Central és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén továbbfejleszthetőek a fizikai infrastruktúra felügyeleti és menedzsment megoldásai, valamint magasabb szintű támogatás biztosítható

Az APC Management Pack for System Center Operations Manager 2007 integrált rendszer- és szolgáltatásfelügyeletet tesz lehetővé a különböző gyártók termékeiből összeállított környezetekben. Az APC adatközpont-felügyeleti programcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén az adatközpontok vezetői megtekinthetik és felügyelhetik a fizikai infrastruktúra állapotát, beleértve az áramellátást, a hűtést, a rendelkezésre álló fizikai helyet és biztonságot, valamint átfogó képet kaphatnak az adatközpontban található szerverek, alkalmazások és kliensek állapotáról.

"A fizikai és szerverkörnyezet az APC Management Pack és az Microsoft System Center Operations Manager 2007 segítségével való összekapcsolása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jobban megértsék a fizikai réteg változásának hatását az üzleti alkalmazásokra" - mondta Alistair Pim, az APC globális stratégiai szövetségekért felelős alelnöke. "A folyamatos partnerkapcsolat keretein belül az APC és a Microsoft arra törekednek, hogy rugalmas, költségkímélő és energiahatékony megoldásokat biztosítsanak az informatikai környezetekhez" - tette hozzá Alistair Pim.

"A Microsoft System Center Manager 2007 és az APC Management Pack integrációjával ügyfeleink jobban átláthatják és felügyelhetik azt a fizikai infrastruktúrát, ami az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazásokat szolgálja ki" - mondta JD Marymee, a Microsoft felügyeleti és szolgáltatási részlegének stratégiai partnerkapcsolatokért felelős igazgatója. "Nagy örömünkre szolgál, hogy az APC csatlakozott a System Center Alliance programhoz. Folyamatos együttműködésünk révén szeretnénk továbbfejlesztett integrációval megjelenni a piacon, és idővel további értéket nyújtani közös ügyfeleink számára" - tette hozzá JD Marymee.

A Microsoft System Center olyan felügyeleti termékek és megoldások iparági vezető szoftvercsomagja, amelyek segítenek az ügyfeleknek az adatközpontokat, kliens-számítógépeket és eszközöket magukba foglaló fizikai és virtuális informatikai környezetek felügyeletében. A System Center Alliance program célja egy olyan internetes közösség kialakítása, ahol a partnerek könnyebben együttműködhetnek a System Center megoldásainak fejlesztése során. A szövetség másik célja olyan közeg kiépítése, ahol elérhetők az ilyen megoldásokkal kapcsolatos, ügyfeleknek és értékesítési partnereknek szóló információk.

Az APC csatlakozása a Microsoft System Center Alliance programhoz jól példázza az APC és a Microsoft közötti folyamatos együttműködést, amelynek a világ számos pontján működő Microsoft Technology Center létesítmények technológiai és szoftvertámogatása is részét képezi. A Microsoft System Center Alliance programról további információt a http://www.Microsoft.com/sca webhelyen talál. Az APC és a Microsoft Technology Center létesítmények közötti szövetségről bővebben a következő webhelyen olvashat: http://www.microsoft.com/mtc/partners/APC.mspx. Az APC vállalattal kapcsolatban további információt a www.apc.com weboldalon talál.

Kapcsolódó cikkek

MGE Galaxy 3500: innovatív háromfázisú UPS épületek biztonsági áramellátásának biztosítására

Az APC by Schneider Electric bemutatta az ipari környezetekhez készült új Smart-UPS RT egységeit

Az APC a közepes és nagyméretű adatközpontokhoz szánt új termékkel bővíti energiaellátási kínálatát

Díjat nyert az APC a Green Enterprise IT Award díjkiosztón

Az APC bemutatta a továbbfejlesztett NetBotz biztonsági- és környezetfelügyeleti megoldásait

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény